Η Μάγισσα: Η άφιξη των Μοντιλιάνι φέρνει μεγάλες συμφορές

 

Η Μάγισσα: Η άφιξη των Μοντιλιάνι φέρνει μεγάλες συμφορές

Η Μάγισσα: Η άφιξη των Μοντιλιάνι φέρνει μεγάλες συμφορές

 

Η πολυαναμενόμενη σειρά του ANT1 «Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά», κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου στις 22.30, παίρνοντας την ιστορία από την αρχή, τότε που το ζεύγος Μοντιλιάνι φθάνει το 1710 στην ενετοκρατούμενη Μάνη.

Τι συμβαίνει όταν φτάνουν στη Μάνη οι Μοντιλιάνι στη «Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά»;

Μεταφερόμαστε μέσα από τη σειρά «Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά» στο 1710 , τότε που η Μάνη ζούσε κάτω από την κυριαρχία των Ενετών. Διοικητής της περιοχής είναι ο Ενετός Σίλβιο Εσπόζιτο, ο οποίος ζει με τη γυναίκα του τη Ρενάτα, Ελληνίδα αριστοκρατικής καταγωγής, στον πύργο των Λασκαραίων.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Νέο πρόσωπο: Αυτός είναι ο παιδεραστής

Δίπλα του, ως στρατιωτικό του σύμβουλο έχει τον προπάππου του Μιχαήλ Λάσκαρη, τον Νικήτα Λάσκαρη. Όλοι στη τοπική κοινωνία σέβονται τους Εσπόζιτο καθώς είναι πάντα δίκαιοι και δοτικοί.

Η οικογένεια των Γερακάρηδων που γνωρίσαμε πέρσι, έχει πατριάρχη τον Μήτρο Γερακάρη, τον προπάππου του Σπήλιου, ο οποίος έχει ένα καπηλειό με πόρνες και αι ομάδα που λυμαίνεται την περιοχή.

Όπως θα δούμε στον πύργο των Λασκαραίων όλοι αναμένουν την άφιξη του νέου ρέκτορα του Τζουζέπε Μοντιλιάνι και της Πανδώρας, της γυναίκας του, Ελληνίδας από την Πάργα η οποία δυσαρεστείται με την μετάθεση του άντρα της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Πεθαίνουν μαζί Καλλιόπη και Βασιλική;

Η άφιξη του ζεύγους Μοντιλιάνι όπως θα δούμε στη «Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά» συμπίπτει με μυστηριώδεις δολοφονίες κοριτσιών. Η τοπική κοινωνία ξεσηκώνεται πιστεύοντας ότι υπάρχει κάτι διαβολικό ανάμεσά τους και ο Τζουζέπε αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να βρει τον δολοφόνο των φτωχών κοριτσιών.

Σύντομα θα αρχίσει αν γεννιέται η έχθρα ανάμεσα στους Λασκαραίους και τους Γερακάρηδες για το ποιος θα αναλάβει την πολυπόθητη καπετανία.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *