Η Γη της Ελιάς – Τον πετάει έξω με τις κλωτσιές: «Να πας…»

 

Η Γη της Ελιάς – Τον πετάει έξω με τις κλωτσιές: «Να πας…»

Η Γη της Ελιάς – Τον πετάει έξω με τις κλωτσιές: «Να πας…»

 

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, μιας και η Αρετή γίνεται έξαλλη με τον πατέρα Τιμόθεο. Ο τελευταίος αναλαμβάνει την νέα ενορία μετά την απώλεια του προηγούμενου ιερέα και ανακατεύει ξανά την τράπουλα.

Είναι χήρος, δεν έχει παιδιά και γνωρίζει τα πάντα για την Αρεόπολη ενώ συχνά επισκέπτεται το καφενείο, αφήνοντας τις πληρωμές σε δεύτερη μοίρα.

Παράλληλα, διαθέτει άφθονα γεύματα στα σπίτια των άλλων, ενώ φροντίζει δυο οικογένειες, παρέχοντας τους ότι συγκεντρώνει ενώ είναι αυστηρός σχετικά με τις νηστείες και απαιτεί σεβασμό και επιβεβαίωση από τους πιστούς του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Πότης: «Από εδώ η Δανάη, η κοπέλα μου»

 

Αρετή VS Τιμόθεος στη Γη της Ελιάς

Την ίδια στιγμή, η Αρετή συναντά τον καναλάρχη και δέχεται μια πρόταση για παρουσίαση εκπομπής, ωστόσο η κατάσταση δεν είναι όπως φαίνεται και αρχίζει να απογοητεύει. Μάλιστα, σαν να μην έφτανε αυτό, έρχεται σε μεγάλη αντιπαράθεση με τον ιερέα, όταν εκείνος επισκέπτεται το κατάστημα της και απαιτεί δωρεάν τρόφιμα για τους φτωχούς.

Η Αρετή αντιστέκεται, γεγονός που την φέρνει σε αντιπαράθεση με τον πατέρα Τιμόθεο, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  Μόλις Χθες Spoiler: Ο Σπύρος πλαστογραφεί τα λογιστικά βιβλία του!

«Εγώ δεν μπορώ να δίνω δωρεάν σε όλους, υπάρχουν κανόνες και όρια. Δεν είμαι ούτε η κοινωνική πρόνοια ούτε η ενορία. Δεν είμαστε σε παζάρι ελεημοσύνης. Φτάνει πια, να πας άλλου. Φύγε από το μαγαζί μου και μην ξανά έρθεις», του λέει έξαλλος.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *