Καμπούρη VS Σαράντος: Μία νέα κόντρα ξεκινάει; Όλο το παρασκήνιο

 

Καμπούρη VS Σαράντος: Μία νέα κόντρα ξεκινάει; Όλο το παρασκήνιο

Καμπούρη VS Σαράντος: Μία νέα κόντρα ξεκινάει; Όλο το παρασκήνιο

 

Μία δήλωση του Δημήτρη Σαράντου για την την Δέσποινα Καμπούρη και το τηλεοπτικό της μέλλον, ήταν αρκετή για να την πειράξει και να δημιουργήσει μάλλον μία νέα τηλεοπτική κόντρα.

Ο Δημήτρης Σαράντος άφησε μία μπηχτή μέσα από τις δηλώσεις του, για την Δέσποινα Καμπούρη, λέγοντας ότι είχε πει πως θέλει να καθίσει στο σπίτι με τα παιδιά της αλλά τελικά βρέθηκε στο πρωινό του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1. Καμπούρη VS Σαράντος: Μία νέα κόντρα ξεκινάει; Όλο το παρασκήνιο

Διαβάστε Επίσης  Κατερίνα Δαλάκα: Έξαλλη με τα δημοσιεύματα που τη θέλουν σε σχέση με τον Νίκο Οικονομόπουλο

Η Δέσποινα Καμπούρη έδωσε την δική της απάντηση μέσα από το Instagram υποστηρίζοντας ότι δεν είχε κάνει ποτέ τέτοια δήλωση, ενώ σήμερα μέσα από το Βreakfast at Star, μίλησαν και οι δύο, δίνοντας περαιτέρω πληροφορίες.

O Δημήτρης Σαράντος τόνισε πως μπορεί να έκανε λάθος, αλλά δεν κατακρίνει την απόφαση της Δέσποινας Καμπούρη να κάνει τελικά το πρωινό στον ΑΝΤ1 τα Σαββατοκύριακα. To είπε αυθόρμητα, αλλά αυτό θυμάται να έχει δηλώσει η ίδια.

Διαβάστε Επίσης  Ευλαμπία Ρέβη: «Πέρασα αθόρυβα μια επώδυνη διαδικασία»

Με την σειρά της και η Δέσποινα Καμπούρη πήρε θέση για τις δηλώσεις του Δημήτρη Σαράντου, τονίζοντας: «Ήταν μια αστοχία, έκανα μία ανάρτηση στο Instagram και όλα καλά. Θα μιλήσω κάποια στιγμή μαζί του».

Τι συμβαίνει όμως πραγματικά; Τις επόμενες μέρες, σίγουρα θα έχουμε νεότερα.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *