MEGA: Αυτό είναι το νέο hot ζευγάρι σειράς που έρχεται στο β’ μισό

 

MEGA: Αυτό είναι το νέο hot ζευγάρι σειράς που έρχεται στο β’ μισό

MEGA: Αυτό είναι το νέο hot ζευγάρι σειράς που έρχεται στο β’ μισό

 

Μετά το «Grand Hotel» του ΑΝΤ1, ακόμα μια σειρά με επίκεντρο της ένα ξενοδοχείο θα κάνει την εμφάνιση της την φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Ο λόγος για τη νέα, πολυαναμενόμενη σειρά του MEGA, με τίτλο «Hoteλ» -το ελληνικό λ στο τέλος δεν είναι τυπογραφικό λάθος, αλλά μέρος του τίτλου- και πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Μιχάλη Λεβεντογιάννης. Ποια θα είναι όμως η… παρτενέρ του Μιχάλη Λεβεντογιάννη στην σειρά «Hoteλ»;

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 66

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η συμπρωταγωνίστρια του Μιχάλη Λεβεντογιάννη στη νέα σειρά του MEGA, με τίτλο «Hoteλ» θα είναι η ηθοποιός Ελίζα Σκολίδη!

 

Η Ελίζα Σκολίδη, πέραν των άλλων σημαντικών σπουδών της (βλ. Νομική), έχει τελειώσει την δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Έχει με επιτυχία υποδυθεί ρόλο στο αρχαίο θέατρο Επιδαύρου σε σκηνοθεσία Κακλέα, ενώ τηλεοπτικά την έχουμε δει σε top σειρές όπως στον «Σασμό», στο «Ναυάγιο», αλλά και το «IQ 160».

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το όνομα του μωρού της Βασιλικής και του Φίλιππου

Τώρα έρχεται λοιπόν στο πλευρό του Μιχάλη Λεβεντογιάννη, η Ελίζα Σκολίδη, και οι δυο τους ανάμεσα σε άλλα δυνατά ονόματα θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα σειρά του MEGA, που υπογράφουν ο Μιχαήλ Χαραλαμπίδης και η Πένυ Φυλακτάκη, οι δημιουργοί της σειράς «Ψυχοκόρες».

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *