Η Γη της Ελιάς: Κι όμως, Αρετή και Παρασκευάς γίνονται σύμμαχοι

 

Η Γη της Ελιάς: Κι όμως, Αρετή και Παρασκευάς γίνονται σύμμαχοι

Η Γη της Ελιάς: Κι όμως, Αρετή και Παρασκευάς γίνονται σύμμαχοι

 

Μια μεγάλη ανατροπή θα δούμε στα νέα επεισόδια του τέταρτου κύκλου της σειράς Η Γη της Ελιάς, μιας και η Αρετή θα συμμαχήσει με τον Παρασκευά.

Η γυναίκα, όπως έχουμε δει, από τότε που βγήκε από την φυλακή έχει αναθεωρήσει για πολλά και προσπαθεί να αλλάξει ορισμένες καταστάσεις που την πληγώνουν, όπως για παράδειγμα την σχέση της με την κόρη της, την Βασιλική.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Μαθιός παθαίνει κρίσεις πανικού στον ύπνο του

Η τελευταία θεωρεί υπεύθυνη την μητέρα της για τον θάνατο του Φίλιππου για αυτό και έχει κόψει κάθε επαφή μαζί της, όσο δύσκολο κι αν της είναι. Αυτό φυσικά έχει στεναχωρήσει πολύ την Αρετή, η οποία προσπαθεί με κάθε τρόπο να τα ξανά βρει με την κόρη της, αλλά μάταια.

Έτσι, κάποια στιγμές, όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια του τέταρτου κύκλου της σειράς Η Γη της Ελιάς, η Αρετή αποφασίζει να προσεγγίσει την Βασιλική διά της πλαγίας οδού και ζητά την βοήθεια του Παρασκευά.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Αυτό το πρόσωπο έκπληξη επιστρέφει στην Άνω Ποριά

Ο τελευταίος έρχεται σε δύσκολη θέση, μιας και είναι πολύ καλός φίλος της Βασιλικής και γνωρίζει την κατάσταση που επικρατεί, από την άλλη όμως καταλαβαίνει και την θέση της μητέρας της, που το μόνο που θέλει είναι να τα βρει με την κόρη της.

Έτσι, ο νεαρός υπόσχεται ότι θα την βοηθήσει να αποκατασταθούν οι σχέσεις τους, ωστόσο βάζει σε κίνδυνο την φιλία του με την Βασιλική.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *