Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος γυρνάει γονατιστός στην Ισμήνη

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος γυρνάει γονατιστός στην Ισμήνη

Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος γυρνάει γονατιστός στην Ισμήνη

 

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στα νέα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς, καθώς ο Κωνσταντίνος καταλαβαίνει το άσχημο παιχνίδι της Σοφίας και γυρνάει πίσω στην Ισμήνη.

Αρχικά, τα εγκαίνια του ινστιτούτου της τελευταίας γίνονται το γεγονός της Αρεόπολης και όλοι δίνουν το «παρών», ωστόσο η απουσία του Κωνσταντίνου ωστόσο γίνεται αισθητή, με την Ισμήνη να επιμένει πως διατηρεί παράνομη σχέση με τη Σοφία.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Οι αρχές περνούν την Σεμίνα από εξετάσεις

Λίγο αργότερα η τελευταία πηγαίνει στο ινστιτούτο και πετάει σπόντες για την υποτιθέμενη στενή σχέση της με τον Κωνσταντίνο για αυτό και η Ισμήνη δείχνει αποφασισμένη να προχωρήσει στη ζωή της, καθότι και ο σύζυγος της έχει κάνει το επόμενο βήμα, κατά τα λεγόμενα της Σοφίας.

 

Στο μεταξύ, ο Κωνσταντίνος μαθαίνει από τον Λυκούργο όσα ισχυρίστηκε η Σοφία και γίνεται έξαλλος για αυτό και αμέσως μετά την απολύει με άσχημο τρόπο, ενώ ψάχνει να βρει τον τρόπο να προσεγγίσει ξανά την Ισμήνη, καταλαβαίνοντας ότι κατά βάθος είχε δίκιο που δεν έδειχνε εμπιστοσύνη στη γραμματέα του, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Απρόσμενο μαντάτο για το χωριό. Οργή από την Αργυρώ!

Θα τον συγχωρέσει η Ισμήνη; Η συνέχεια στις οθόνες μας…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *