Η Γη της Ελιάς: Ο πατήρ Τιμόθεος μπλέκεται πολύ με την Κούλα

 

Η Γη της Ελιάς: Ο πατήρ Τιμόθεος μπλέκεται πολύ με την Κούλα

Η Γη της Ελιάς: Ο πατήρ Τιμόθεος μπλέκεται πολύ με την Κούλα

 

Η έλευση του πατρός Τιμόθεου φέρνει ανατροπές στα νέα επεισόδια της “Γης της Ελιάς” και θα τον δούμε να έρχεται κοντά με την Κούλα.

O πατήρ Τιμόθεος έρχεται να αναλάβει την ενορία μετά το θάνατο του προκατόχου του. Είναι χήρος, χωρίς παιδιά. Γνωρίζει τους πάντες και τα πάντα. Πηγαίνει στο καφενείο, δεν κρατάει λεφτά, δεν πληρώνει ποτέ. Τρώει δωρεάν στα σπίτια, παίρνει και τάπερ.

Η Γη της Ελιάς: Ο πατήρ Τιμόθεος μπλέκεται πολύ με την Κούλα

Αποκαλύπτεται ότι φροντίζει δύο οικογένειες δίνοντάς τους ό,τι μαζεύει. Είναι αυστηρός με τις νηστείες και το σεξ. Θέλει να του φιλούν όλοι το χέρι. Θυμώνει όταν πρόκειται να βαφτίσει παιδιά των οποίων οι γονείς έχουν ενωθεί με πολιτικό γάμο.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος : 3, 4

Αγαπά μόνο τα χριστιανικά ονόματα και τους «αναβαπτίζει» όλους με το όνομα της ταυτότητάς τους. Αυστηρός τηρητής των θείων νόμων αλλά και «νόμιμος» Ρομπέν των δασών της Μάνης.

Όπως δήλωσε σε συνέντευξή της στο Youfly η Χριστιάνα Αρτεμίου που υποδύεται την Κούλα, θα δούμε τον ρόλο της να έρχεται κοντά με τον πατέρα Τιμόθεο.

Η Κούλα θα συνεχίσει να είναι σε όλη την 4η σεζόν, φέρνοντας πολλές ανατροπές.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Ο Μάρκος θρηνεί τον χαμό της μητέρας του και ορκίζεται εκδίκηση

Θα εμπλακεί σε διάφορες καταστάσεις με τους ήρωες της Μάνης. Τώρα έρχεται και ο πατήρ Τιμόθεος που μπλέκεται πολύ με την Κούλα, γιατί προσπαθεί να την βάλει στον σωστό δρόμο με μεγάλη δυσκολία.

Θα τον δούμε να την συμβουλεύει να μην εκμεταλλεύεται τους ανθρώπους, ενώ της αλλάζει και ενδυμασία. Θα δούμε κωμικές στιγμές εδώ.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *