Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή καταστρέφει τον γάμο Ιουλίας – Στάθη

 

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή καταστρέφει τον γάμο Ιουλίας – Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή καταστρέφει τον γάμο Ιουλίας – Στάθη

 

Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στην Γη της Ελιάς καθώς η Αρετή μαθαίνει για τον γάμο της Ιουλίας και του Στάθη και βάζει σκοπό να τον καταστρέψει ολοκληρωτικά!

Η ίδια, λόγω του ότι πέρασε καιρό στην φυλακή, έχει μείνει πίσω στις εξελίξεις και αργεί να μάθει όλα όσα συνέβησαν στην Αρεοπολη όσο εκείνη βρισκόταν πίσω από τα σίδερα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Καλλιόπη αντιμέτωπη με την πικρή αλήθεια

Έτσι λοιπόν, στα νέα επεισόδια του τέταρτου κύκλου, η Αρετή μαθαίνει τα μαντάτα για τον πρώην σύζυγό της και την νυν του και γίνεται έξω φρενών! Σε έξαλλη λοιπόν κατάσταση αρχίζει να καταριέται το ζευγάρι αλλά δεν μένει εκεί, μιας και θέλει να τους κάνει να πονέσουν, όπως πονάει κι η ίδια.

Ξεκινάει λοιπόν να καταστρώνει τα σατανικά σχέδια της προκειμένου να καταφέρει να χαλάσει την τελετή, με την Κούλα και την Ασπασία να προσπαθούν μάταια να της αλλάξουν γνώμη.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Η Όλγα ζηλεύει τον Πέτρο και βγάζει νύχια στην Ελισάβετ

Ωστόσο, δεν τα καταφέρνουν και η Αρετή σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, βρίσκεται μια ανάσα πριν διαλύσει ολοκληρωτικά τον γάμο της Ιουλίας και του Στάθη, όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *