Η Μάγισσα: Ο καταλυτικός ρόλος της Τρίγγου στην πρεμιέρα

 

Η Μάγισσα: Ο καταλυτικός ρόλος της Τρίγγου στην πρεμιέρα

Η Μάγισσα: Ο καταλυτικός ρόλος της Τρίγγου στην πρεμιέρα

 

Η επιστροφή της Έλλης Τρίγγου στην “Μάγισσα” είναι γεγονός και μάλιστα θα παίξει και έναν καταλυτικό ρόλο στην πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου.

Η Έλλη Τρίγγου επιστρέφει ως Θεοφανώ στη «Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά» με έναν εντυπωσιακό τρόπο.Η ίδια θα εμφανιστεί ως όραμα, μπροστά στον δισέγγονό της, Ανδρέα Λάσκαρη που έχει το χάρισμά της.

Η ιστορία θα μας ταξιδέψει στο μακρινό 1910, όπου ο Ανδρέας Λάσκαρης, επιστρέφει στη γενέτειρά του, τη Μάνη, με σκοπό να πουλήσει τον πύργο της οικογένειάς του.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 133,134, 135, 136, 137

 

Η Μάγισσα: Ο καταλυτικός ρόλος της Τρίγγου στην πρεμιέρα

 

H Θεοφανώ γιατρεύει τον δισέγγονο της

Ο δισέγγονός της, τρομάζει όταν την αντικρίζει, αλλά εκείνη με ήρεμο και καθαρό βλέμμα τον καθησυχάζει και του παίρνει την ασθένεια από την οποία πάσχει όπως διαβάζουμε στο Tv Σίριαλ.

Εκεί, θα ανακαλύψει ένα παρελθόν που αγνοούσε. Μέσα από την αναζήτηση για τους προγόνους του, θα βρεθεί αντιμέτωπος με έναν γρίφο, που αν τον λύσει, θα ελευθερώσει τη γενιά του από το χάρισμα-κατάρα. Η Θεοφανώ θα του δώσει μία προφητεία.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς – Ευγενία: «Ή θα αυτοκτονήσεις, ή σε σκοτώνω τώρα»

Ο ρόλος της, θα είναι καταλυτικός γιατί θα δείξει τον δρόμο στον Ανδρέα Λάσκαρη, για να φτάσει στην αρχή του κακού και να βρει σε ποιον ανήκει η “φλεγόμενη καρδιά”.

Τα βήματά του θα τον οδηγήσουν πίσω στον χρόνο, στο 1710, τότε που οι δυνάμεις του καλού και του κακού δημιουργήθηκαν και συγκρούστηκαν για πρώτη φορά. Μαζί του, θα φτάσουμε κι εμείς στη αρχή της ιστορίας…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *