Η Γη της Ελιάς: «Το παράκανες, δεν έχω λόγο να μείνω…»

 

Η Γη της Ελιάς: «Το παράκανες, δεν έχω λόγο να μείνω…»

Η Γη της Ελιάς: «Το παράκανες, δεν έχω λόγο να μείνω…»

 

Με ανατροπές στις σχέσεις των ζευγαριών έρχονται τα νέα επεισόδια του 4ου κύκλου της σειράς «Η Γη της Ελιάς» και ανάμεσά τους προβλήματα έχουν και ο Αποστόλης με την Αναστασία.

Ποιο είναι το πρόβλημα ανάμεσα σε Αναστασία και Αποστόλη στη «Γη της Ελιάς»;

Η Ισμήνη ετοιμάζει το νέο επαγγελματικό της εγχείρημα, το κέντρο ευεξίας και έτσι προσλαμβάνει μια κοπέλα, την γοητευτική και γεμάτη ενέργεια Παυλίνα. Κάποια στιγμή πηγαίνει στον χώρο ο Αποστόλης για να δει πώς πάει η επιχείρηση και γνωρίζει την κοπέλα που του κάνει ιδιαίτερη εντύπωση.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε στα τελευταία επεισόδια για το 2022

Μάλιστα την χαιρετά και της λέει χαμογελώντας «Εντυπωσιάστηκα από τον επαγγελματισμό σου. Αν χρειαστείς βοήθεια ή συμβουλές είμαι εδώ για σένα». Τότε εκείνη κάπως κομπλαρισμένη τον ευχαριστεί και του απαντά ότι θα το έχει υπόψη της.

Όσο περνά ο καιρός ο Αποστόλης και η Παυλίνα στη «Γη της Ελιάς», αρχίζουν να κάνουν παρέα και να μιλάνε, καθώς νιώθουν πολύ άνετα ο ένας με τον άλλον. Μάλιστα κάποια βράδια πάνε για φαγητό σε ταβέρνες της περιοχής ή βγαίνουν για καφέ. Κάποια στιγμή οι έξοδοι του Αποστόλη πέφτουν στην αντίληψη της Αναστασίας, η οποία δεν αφήνει το θέμα έτσι.

Διαβάστε Επίσης  Mother: Η νέα σειρά του ALPHA με πρωταγωνίστρια την Μαρία Κίτσου- Υπόθεση

Μια μέρα που τον βλέπει μαζί της του λέει ότι το παράκανε «Δεν έχω λόγο να μείνω σε μια σχέση που δεν είμαι προτεραιότητά σου» του λέει στεναχωρημένη. Εκείνος τότε της λέει ξαφνιασμένος ότι δεν είναι αυτό που φαίνεται και ότι εκείνη είναι η αρραβωνιαστικιά του.

Η Αναστασία του δίνει την βέρα της και εκείνος μένει άφωνος, ενώ αργότερα μιλάει για όσα έγιναν με την Παυλίνα και εκείνη του λέει ότι λυπάται και τον ρωτά τι πρόκειται να κάνει. «Ειλικρινά, δεν ξέρω» της απαντά και συνεχίζει «Νιώθω ότι πρέπει να αντιμετωπίσω τις συνέπειες των πράξεων μου…».

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *