Η Γη της Ελιάς: Παθαίνει εμμονή μαζί του κι εκείνος…

 

Η Γη της Ελιάς: Παθαίνει εμμονή μαζί του κι εκείνος…

Η Γη της Ελιάς: Παθαίνει εμμονή μαζί του κι εκείνος…

 

Ο Κουράκος όπως θα δούμε στον νέο κύκλο της σειράς «Η Γη της Ελιάς», γοητεύεται από την παρουσία της κόρης του Τζον και περνά μαζί της μια νύχτα, ενώ η Νάνσυ φαίνεται ότι θέλει κάτι περισσότερο.

Τι ζητά η Νάνσυ από τον Κουράκο στη «Γη της Ελιάς»;

Ο Γιώργης και η Νάνσυ μετά από αρκετά ποτήρια αλκόολ, καταλήγουν να περνάνε μια νύχτα μαζί. Το όνειρο της κόρης του Τζον που από την πρώτη μέρα τον είχε βάλει στο μάτι πραγματοποιείται και έτσι νιώθει χαρούμενη γιατί πιστεύει ότι πλέον θα είναι μαζί.

Διαβάστε Επίσης  Η Παραλία: Το νέο συγκλονιστικό τρέιλερ με την Αφροδίτη Λιάντου

Εντωμεταξύ ο Κουράκος που συνειδητοποιεί τι έγινε, αποφασίζει να της μιλήσει και να της ξεκαθαρίσει τη θέση του για να μην υπάρχουν παρανοήσεις. «Νάνσυ πρέπει αν καταλάβεις ότι αυτό που συνέβη ήταν μόνο μια βραδιά. Ήταν υπό την επίδραση του αλκοόλ και δεν σημαίνει τίποτα» της λέει.

Η Νάνσυ όμως δεν μπορεί να το δεχτεί και έτσι αρχίζει όλο και περισσότερο να προσπαθεί να τον προσεγγίζει κάνοντας τον να αισθάνεται άσχημα. Παρά την εξήγησή που έδωσε ο Κουράκος στη Νάνσυ όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», εκείνη φτάνει στο σημείο να γίνεται εμμονική μαζί του.

Διαβάστε Επίσης  Τηλεθέαση χθες 26/9: Μάγισσα ή Σασμός; Φάρμα ή Γη Ελιάς; Καινούργιου ή Λιάγκας;

«Δεν μπορεί να μην νιώθεις τίποτα για μένα» του λέει και συνεχίζει λέγοντάς του ότι έχουν κάτι ιδιαίτερο και ότι είναι σίγουρη ότι και αυτός νιώθει κάτι για εκείνη.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *