Η Γη της Ελιάς: Βασιλική και Χάιδω φεύγουν από το σπίτι

 

Η Γη της Ελιάς: Βασιλική και Χάιδω φεύγουν από το σπίτι

Η Γη της Ελιάς: Βασιλική και Χάιδω φεύγουν από το σπίτι

 

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς “Η Γη της Ελιάς” με την Βασιλική και την Χάιδω να κάνουν ένα νέο βήμα, φεύγοντας από το σπίτι.

Η δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς» επιστρέφει την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 21:00. Η αγάπη του κόσμου με την οποία συμπορεύεται εδώ και τρία χρόνια, παραμένει ισχυρό θεμέλιο για τον νέο κύκλο επεισοδίων που ετοιμάζεται να χαρίσει ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις.

Η Γη της Ελιάς: Βασιλική και Χάιδω φεύγουν από το σπίτι

Η Βασιλική με την Χάιδω παίρνουν την μεγάλη απόφαση να κάνουν πράξη αυτό που είχαν σκεφτεί. Να μετακομίσουν σε νέο σπίτι, αφήνοντας πίσω τις κακές αναμνήσεις κι έχοντας τον Φίλιππο για πάντα στο πλάι τους και στην καρδιά τους.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Αμαλία και Ντίνος φιλιούνται παθιασμένα

Θα τις δούμε λοιπόν, να φεύγουν από το σπίτι που είναι τώρα και να μετακομίζουν σε ένα άλλο, κάνοντας όνειρα για μια πιο αισιόδοξη ζωή. Την ίδια στιγμή, η Βασιλική θα δει πόσο καλή σχέση έχει η κόρη της, με τον Μιλτιάδη.

Έτσι, ο Μιλτιάδης θα πάρει το θάρρος να της πει ότι είναι ερωτευμένος μαζί της, αλλά η Βασιλική θα του πει πως τον βλέπει φιλικά και δεν νιώθει κάτι ερωτικό για εκείνον. Ο Μιλτιάδης πέφτει σε κατάθλιψη και απομακρύνεται από την Βασιλική.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το άσχημο ξέσπασμα του Ιάκωβου για τον αδερφό του Ισίδωρο

Η σχέση των δύο νέων, θα περάσει από πολλά κύματα και δεν ξέρουμε ακόμη αν γίνουν ζευγάρι. Η Βασιλική θα παλέψει με τους δικούς της δαίμονες και θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα τεράστιο δίλημμα.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *