Η Γη της Ελιάς: Η ζωντάνια σβήνει από τη σχέση τους κι έτσι εκείνη…

 

Η Γη της Ελιάς: Η ζωντάνια σβήνει από τη σχέση τους κι έτσι εκείνη…

Η Γη της Ελιάς: Η ζωντάνια σβήνει από τη σχέση τους κι έτσι εκείνη…

 

Αλλαγές έρχονται για την Αφροδίτη στον δ’ κύκλο της σειράς «Η Γη της Ελιάς» και συγκεκριμένα στα προσωπικά της, καθώς θα την δούμε να απομακρύνει τον Χρήστο από τη ζωή της και ενδιαφερθεί για κάποιον άλλον.

Ποιον θα βάλει στην καρδιά της η Αφροδίτη στη «Γη της Ελιάς»;

Η σχέση του Χρήστου και τη Αφροδίτης, από τη στιγμή που εκείνη τον είχε δει να προσεγγίζει την Αριάδνη με τρυφερό τρόπο, φαίνεται ότι δεν μπορεί να είναι όπως στην αρχή. Η Γη της Ελιάς: Η ζωντάνια σβήνει από τη σχέση τους κι έτσι εκείνη…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τέλος το παιχνίδι της Μυρτάλης – Ο Αλέξης ένα βήμα πριν την σκοτώσει

Αν και εκείνος αρνήθηκε τα πάντα, η Αφροδίτη νιώθει ότι έχει ραγίσει το γυαλί. Μάλιστα συνέχεια υπάρχουν εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι και τίποτα δεν δείχνει ότι υπάρχει ζωντάνια και ενθουσιασμός στη σχέση αυτή. Εντωμεταξύ ο Χρήστος αν και προσπαθεί να απομακρυνθεί από την Αριάδνη, είναι φανερό ότι δεν την έχει ξεπεράσει.

Κάποια στιγμή εκείνος της προτείνει να κάνουν ένα ταξίδι, πιστεύοντας ότι μπορεί να έρθουν ξανά κοντά. Εκείνη καλεί και την Ειρήνη με τον Παρασκευά, κάτι που βρίσει αντίθετο τον Χρήστος. Αυτό θα φέρει και άλλες εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι και επιστρέφοντας θα οδηγηθούν στον χωρισμό.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Το μέλλον της μικρής Μαρίνας στη σειρά

Εντωμεταξύ η Αφροδίτη θα κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της και θα αφεθεί σε έναν νέο έρωτα. Άραγε ποιος θα είναι αυτός που θα τη κλέψει την καρδιά; Ο γοητευτικός Μιχάλης Χατζής, που έρχεται από την Αμερική ή ο νέος γιατρός που φτάνει στην Αρεόπολη και θα συνεργαστεί μαζί της στο ιατρείο;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *