Survivor Spoiler 17/9: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο

 

Survivor Spoiler 17/9: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο

Survivor Spoiler 17/9: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο

 

Νέο επεισόδιο του Survivor θα παρακολουθήσουμε σήμερα 17/9 στο ΣΚΑΙ και σας έχουμε το Spoiler για το ποια ομάδα κερδίζει το δεύτερο έπαθλο.

Το ριάλιτι επιβίωσης έκανε χθες πρεμιέρα και οι δύο ομάδες, οι Τίγρεις και οι Αετοί, συστήθηκαν στο κοινό. Αρχικά, όπως είδαμε, το πρώτο έπαθλο ήταν καθοριστικό, καθώς η νικήτρια ομάδα θα κέρδιζε τη φωτιά, ένα πολύτιμο στοιχείο για την επιβίωση στο νησί.

Οι παίκτες που την κέρδισαν ήταν οι τελικά οι τίγρεις. Με το πέρας του πρώτου αγώνα, η αδρεναλίνη ανέβηκε ακόμη περισσότερο, καθώς ακολούθησε ο αγώνας ασυλίας, όπου οι δύο ομάδες έπρεπε να αντιμετωπίσουν μια ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση, διεκδικώντας την πρώτη ασυλία του παιχνιδιού.

Διαβάστε Επίσης  Να αποχωρήσει ο Χριστόφορος και να μην κερδίσει το Survivor η Δαλάκα…

Η μάχη ήταν σκληρή, όμως στο τέλος, η ομάδα που τα κατάφερε ήταν οι Τίγρεις και όπως είναι φυσικό ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς. Ωστόσο, οι εντάσεις δεν άργησαν να έρθουν στους Αετούς με αποτέλεσμα Γιάννης και Στέφανος να γίνουν άνω κάτω.

Έπειτα, ακολούθησε το πρώτο συμβούλιο του Survivor, όπου οι ανατροπές και οι συγκινήσεις δεν έλειψαν. Αρχικά, ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους παίκτες στη «Σπηλιά της Φωτιάς» για να αναδείξουν αρχικά τους αρχηγούς τους.

Εκεί, εξήγησε ότι οι παίκτες έπρεπε να ανάψουν τις δάδες των συμπαικτών τους, και στο τέλος της διαδικασίας, όσοι δεν κατάφεραν να κρατήσουν τη δάδα τους αναμμένη, θα έμπαιναν αυτόματα σε μονομαχία.

Από τους Αετούς έμεινε εκτός η Ekaterina και από τις Τίγρεις η Μαρία.

Διαβάστε Επίσης  Survivor 15/6 spoiler: Αυτή θα είναι η επόμενη αποχώρηση

Από τη μονομαχία νικήτρια ήταν η Μαρία ενώ το τελευταίο πλάνο έδειξε την Ekaterina να διαβάζει μία περγαμηνή με οδηγίες που της έλεγαν ότι δεν αποχωρεί από το παιχνίδι αλλά για το επόμενο διάστημα θα πρέπει να μείνει μόνη της στο νησί. Δίπλα ήταν ένα κουτί με προμήθειες ώστε να τα βγάλει πέρα όλες αυτές τις μέρες.

 

Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα 17/9 το έπαθλο στο Survivor

Όσον τώρα αφορά το ποια ομάδα κερδίζει σήμερα 17/9 το έπαθλο στο Survivor, το Spoiler που έχουμε κάνει λόγο για τους Πράσινους. Ωστόσο, είναι πολύ νωρίς ακόμα για να είμαστε 100% σίγουροι, οπότε το λέμε με αρκετή επιφύλαξη.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *