Η Γη της Ελιάς – Του βάζει το μαχαίρι στο λαιμό: «Πρέπει να…»

 

Η Γη της Ελιάς – Του βάζει το μαχαίρι στο λαιμό: «Πρέπει να…»

Η Γη της Ελιάς – Του βάζει το μαχαίρι στο λαιμό: «Πρέπει να…»

 

Νέες περιπέτειες έρχονται για τον Κουράκο στον 4ο κύκλο της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς», καθώς θα βρεθεί σε ερωτικό τρίγωνο και θα πρέπει να επιλέξει με ποια κοπέλα προτιμά να είναι. Η Γη της Ελιάς – Του βάζει το μαχαίρι στο λαιμό: «Πρέπει να…»

Δυο γυναίκες κατακτούν την καρδιά του Γιώργη στη Γη της Ελιάς

Ο Κουράκος και η κόρη της Ιουλίας και του Στάθη νιώθουν πολύ όμορφα ο ένας κοντά στον άλλον , για αυτό και ο Γιώργης θέλοντας να προχωρήσει η σχέση τους την περιμένει για ένα ρομαντικό δείπνο.

Η Αριάδνη φτάνει εκεί με ένα εντυπωσιακό φόρεμα και το πρόσωπό της δεν κρύβει την ευτυχία που νιώθει καθώς και εκείνη περίμενε αυτή τη στιγμή. Κάθεται στο τραπέζι και του λέει ότι αυτό το βράδυ σημαίνει πολλά για εκείνη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Σεμίνα δίνει στεγνά τον δολοφόνο του Πέτρου

Εντωμεταξύ στο μυαλό του Κουράκου έρχεται συνέχεια η Νάνσυ, το προηγούμενο βράδυ που την γνώρισε καλύτερα, τον ενθουσίασε με τον χαρακτήρα της αλλά και την γοητεία της. Επίσης θυμάται τα λόγια της και αναστατώνεται «Δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι για εμάς. Αυτή η νύχτα ήταν μαγική».

Η Αριάδνη βλέπει ότι ο Γιώργης είναι αλλού και τον ρωτάει αν υπάρχει κάτι που τον απασχολεί. Τότε εκείνος της λέει ότι απλά έχει πολλά στο μυαλό του.

Η βραδιά προχωρά και ο Κουράκος όπως θα δούμε νιώθει άσχημα. Από τη μια είναι η Αριάδνη η οποία τον έχει κερδίσει με τον τρόπο της και την κατανόηση της και από την άλλη η Νάνσυ που του πρόσφερε μια περιπέτεια που είχε ανάγκη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά θέλει να ματαιώσει τον γάμο της

Κάποια στιγμή η Νάνσυ μαθαίνει ότι ο Κουράκος και η Αριάδνη βλέπονται και τότε αποφασίζει να του μιλήσει για να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση. «Γιώργη, καταλαβαίνω ότι έχεις συναισθήματα για την Αριάδνη, αλλά και εγώ είμαι εδώ και σε θέλω. Πρέπει να αποφασίσεις τι θέλεις» του λέει.

Από την άλλη η Αριάδνη μαθαίνει για τη Νάνσυ και τον Γιώργη και στεναχωρημένη του λέει «Μου έδωσες την εντύπωση ότι υπάρχει κάτι πραγματικό μεταξύ μας. Αν αυτό δεν είναι αλήθεια προτιμώ να ξέρω τώρα».

Έτσι ο Κουράκος βρίσκεται σε μeγάλο δίλημμα, καθώς και ο ίδιος νιώθει άσχημα που έχει φέρει τις δυο κοπέλες σε αυτήν την κατάσταση. Άραγε ποια θα επιλέξει;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *