Η Γη της Ελιάς: Τον αφήνει αναίσθητο και φεύγει τρέχοντας

 

Η Γη της Ελιάς: Τον αφήνει αναίσθητο και φεύγει τρέχοντας

Η Γη της Ελιάς: Τον αφήνει αναίσθητο και φεύγει τρέχοντας

 

Ο 4ος κύκλος της σειράς «Η Γη της Ελιάς» ξεκινά σε λίγες μέρες με τον Τζον και τον Κουράκο να έρχονται σε σύγκρουση με αποτέλεσμα ο Γιώργης να τραυματιστεί.

Γιατί ο Τζον στη «Γη της Ελιάς» ξεσπά με μανία στον Κουράκο;

Ο Κουράκος βρίσκεται με δυο γυναίκες και έτσι δημιουργείται ένα ερωτικό τρίγωνο ανάμεσα στον ίδιο, την Αριάδνη, την κόρη της Ιουλίας και του Στάθη και τη Νάνσυ, την κόρη του Τζον που έχει έρθει από την Αμερική.

Ο αστυνόμος έχει έρθει πιο κοντά με την Αριάδνη, των οποίων η σχέση από φιλική γίνεται ερωτική, καθώς υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον. Έτσι αρχίζουν να περνούν περισσότερο χρόνο μαζί, αλλά προσπαθούν να κρατήσουν κρυφή τη σχέση αυτή γνωρίζοντας ότι η Ιουλία και ο Στάθης θα είναι αντίθετοι με την απόφαση της κόρης τους να είναι μαζί με τον πρώην άντρα της Ιουλίας.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Θανάσης αποσπά χρήματα από Αρετή και Αναστασία

 

Η Γη της Ελιάς: Τον αφήνει αναίσθητο και φεύγει τρέχοντας

Εντωμεταξύ η Νάνσυ δείχνει ενδιαφέρον για τον Κουράκο και του κάνει στενό μαρκάρισμα. Έτσι κάποιο βράδυ που έχουν πιει και οι δύο αρκετά, καταλήγουν να περνούν μαζί μια νύχτα γεμάτη πάθος.

Την άλλη μέρα όταν ο Κουράκος όπως θα δούμε συναντά τυχαία τη Νάνσυ στον δρόμο, της εξηγεί μιλώντας ανοιχτά, ότι δεν θέλει κάτι πιο σοβαρό με εκείνη, γιατί δεν νιώθει έτοιμος για σχέση.

Εκείνη εκνευρίζεται μαζί του και κλαίγοντας επιστρέφει στο σπίτι της, όπου την βλέπει ο Τζον και δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Την ρωτάει τι έχει γίνει και αν μπορεί να την βοηθήσει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Νεκρός ο Σταύρος από Αστέρη και Μαθιό

Τότε εκείνη του λέει ότι βγήκε με κάποιον με τον οποίο πέρασε το βράδυ μαζί του αλλά δεν θα υπάρχει συνέχεια. Εκείνος καταλαβαίνει ότι εννοεί μάλλον τον Κουράκο, καθώς είχε δει το ενδιαφέρον της για εκείνον και η Νάνσυ του το επιβεβαιώνει.

Στη συνέχεια όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς» ο Τζον θολωμένος πηγαίνει στο σπίτι του αστυνόμου και αρχίζει να φωνάζει να βγει έξω, ενώ ο Κουράκος βγαίνει απορημένος.

Ο άντρας της Αθηνάς εκτός εαυτού αρχίζει να τον χτυπά και να τον ρωτάει «Πώς τόλμησες να το κάνεις αυτό στην κόρη μου;». Ο Γιώργης πέφτει αναίσθητος στο έδαφος και εκείνος καλεί ανώνυμα ένα ασθενοφόρο, ενώ φεύγει γρήγορα από το σημείο.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *