Η Γη της Ελιάς: Όλοι αγωνιούν για την ζωή της, μα πιο πολύ οι…

 

Η Γη της Ελιάς: Όλοι αγωνιούν για την ζωή της, μα πιο πολύ οι…

Η Γη της Ελιάς: Όλοι αγωνιούν για την ζωή της, μα πιο πολύ οι…

 

Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στα νέα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, μιας και η Αριάδνη βρίσκεται στο νοσοκομείο και δίνει πολύ σκληρή μάχη για την ζωή της.

Συγκεκριμένα, η Αριάδνη ξυλοκοπείται άγρια από τον αδερφό του πρώην συντρόφου της, στη Γη της Ελιάς, λόγω το ότι εκείνος δολοφονείται άγρια μέσα στην φυλακή, με τον πρώτο να θεωρεί πως η Αριάδνη είναι υπεύθυνη για τον χαμό του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Αστέρης: «Αν είσαι φόνισσα, δεν είσαι μάνα μου»

Πηγαίνει λοιπόν στην Μάνη και την παρακολουθεί έως ότου βρίσκει την κατάλληλα στιγμή και της επιτίθεται άσχημα. Η κοπέλα μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο και οι γιατροί δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στην ζωή.

Φυσικά, στο πλευρό της είναι όλα της τα αγαπημένα πρόσωπα, με τον Στάθη και την Ιουλία να είναι ένα βήμα πριν να καταρρεύσουν ολοκληρωτικά.

«Δεν μπορούμε να χάσουμε την Αριάδνη γιατρέ. Πρέπει να κάνετε ότι μπορείτε» λέει ο Στάθης με κλάματα στα μάτια στον γιατρό, ο οποίος τους ενημερώνει ότι είναι πολύ πιθανόν να μείνει παράλυτη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Σήμερα 11/6: Του στέλνει απειλητικό μήνυμα

Όλοι λοιπόν αγωνιούν για την ζωή της Αριάδνης και οι μέρες στο νοσοκομείο είναι βασανιστικές, όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς.

 

Πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *