Η Γη της Ελιάς – Ο Πότης γίνεται ράκος: Μαθαίνει ότι…

 

Η Γη της Ελιάς – Ο Πότης γίνεται ράκος: Μαθαίνει ότι…

Η Γη της Ελιάς – Ο Πότης γίνεται ράκος: Μαθαίνει ότι…

 

Μια ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή έρχεται για το Πότη στην σειρά «Η Γη της Ελιάς», καθώς καλείται να πάρει σοβαρές αποφάσεις εδώ και τώρα. Η Γη της Ελιάς – Ο Πότης γίνεται ράκος: Μαθαίνει ότι…

Τέλος το καφενείο του Πότη, στη Γη της Ελιάς;

Ο αγαπημένος καφετζής της Αρεόπολης διαβάζει μια επιστολή από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου που στεγάζει το καφενείο του, ο οποίος τον πληροφορεί ότι έχει αποφασίσει να προβεί στην πώληση του μαγαζιού του.

Διαβάστε Επίσης  Ηρώ Μουκίου: Αγνώριστη στον ρόλο της ως Σμάρω στη σειρά «Άγιος έρωτας» - Τι λέει για την ηρωίδα της

Ο Πότης δείχνει να μην πιστεύει στα μάτια του και ξαναδιαβάζει την επιστολή. «Δεν είναι δυνατόν, δεν είναι δυνατόν. Κι εγώ που θα πάω τώρα το καφενείο μου», θα τον δούμε να μονολογεί και να γίνεται σωστό ράκος.

Η στενοχώρια του ώρα με την ώρα μεγαλώνει καθώς θεωρεί πως δεν έχει πολλά περιθώρια να αντιδράσει αφού το μισθωτήριο συμβόλαιο του έχει λήξει εδώ και καιρό. Το μυαλό του Πότη θολώνει καθώς η πρώτη σκέψη που του έρχεται στο μυαλό είναι αν θα μπορέσει να μεταστεγάσει σε κάποιο άλλο χώρο το καφενείο του ή θα το κλείσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Η επόμενη μέρα μετά τον θάνατο της Αναστασίας

Παράλληλα προβληματίζεται για τον αν μπορεί να βρει ένα κατάλληλο χώρο στο άμεσο διάστημα. Βέβαια όπως θα δούμε στη συνέχεια ο χώρος θα βρεθεί και το καφενείο του Πότη θα ξαναστηθεί πάνω σε νέες βάσεις.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *