Η Γη της Ελιάς: Tον υποδέχονται με πυροβολισμούς στη Μάνη

 

Η Γη της Ελιάς: Tον υποδέχονται με πυροβολισμούς στη Μάνη

Η Γη της Ελιάς: Tον υποδέχονται με πυροβολισμούς στη Μάνη

 

Νέα πρόσωπα εισβάλλουν στον τέταρτο κύκλο της σειράς «Η γη της ελιάς» και ένα από αυτά είναι ο Μιχάλης Χατζής, τον οποίο υποδέχονται με πυροβολισμούς στη Μάνη.

Η δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς» επιστρέφει την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 21:00. Η αγάπη του κόσμου με την οποία συμπορεύεται εδώ και τρία χρόνια, παραμένει ισχυρό θεμέλιο για τον νέο κύκλο επεισοδίων που ετοιμάζεται να χαρίσει ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις.

Η Γη της Ελιάς: Tον υποδέχονται με πυροβολισμούς στη Μάνη

 

Ποιος είναι ο Μιχάλης Χατζής

Ο Στέφανος Μιχαήλ θα υποδυθεί τον νέο διευθυντή του ελαιοτριβείου των Βρεττάκων. Δυναμικός, όμορφος, λατρεύει την δουλειά του και τη Μάνη. Εργαζόταν στην Αμερική, αλλά ήθελε να ζήσει στην Ελλάδα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: «Αν πάθει κάτι ο Μαθιός εγώ θα τρελαθώ»

Έρχεται με την σύντροφό του, τη Νόρα, την οποία σκοπεύει να νυμφευτεί σε ένα μήνα. Κάποιοι από το σκοτεινό παρελθόν της οικογένειάς του στην Αμερική τον υποδέχονται με πυροβολισμούς στη Μάνη.

Θα βρεθεί σε δυσμένεια και θα σκεφτεί να ξαναφύγει όταν αποκαλυφθεί η εγκληματική δράση της συντρόφου του. Ωστόσο, με την υποστήριξη κάποιων καλών φίλων θα αποκατασταθεί η φήμη του και θα συνεχίσει τη ζωή του στη Μάνη.

Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του 4ου κύκλου στη σειρά «Η γη της ελιάς»

Η φωτιά προκαλεί μεγάλη αναστάτωση. Ο εμπρησμός στοιχίζει τη ζωή ενός ανθρώπου. Μια μεγάλη επαγγελματική ευκαιρία ανοίγει για τους Βρεττάκους στην Αθήνα. Η απόσταση, όμως, δημιουργεί δυσαρέσκεια και κλονίζει τον ισχυρό δεσμό του Μάνου με τη Μαρίνα. Ο πολυπόθητος γάμος της Ιουλίας και του Στάθη είναι πλέον γεγονός.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Παθιασμένο φιλί απελπισίας από Μάρκο – Αλεξάνδρα

Η επιστροφή της Αντιγόνης έρχεται για να ανατρέψει τις ισορροπίες. Ο πατήρ Τιμόθεος φτάνει στην Αρεόπολη και, με θλίψη, διαπιστώνει πως το ποίμνιό του είναι επιρρεπές στις αμαρτίες.

Η επεισοδιακή άφιξη του Μιχάλη Χατζή, του νέου διευθυντή των ελαιώνων, φέρνει στην επιφάνεια το βεβαρημένο παρελθόν που μοιράζεται με τον Δημοσθένη.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *