Η Μάγισσα: Σοκ με την Λεώνη – Ποια η σχέση της με την Κυπριανή;

 

Η Μάγισσα: Σοκ με την Λεώνη – Ποια η σχέση της με την Κυπριανή;

Η Μάγισσα: Σοκ με την Λεώνη – Ποια η σχέση της με την Κυπριανή;

 

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς “Η Μάγισσα- Φλεγόμενη Καρδιά” έρχεται τον Οκτώβριο στον ΑΝΤ1. Ποια είναι πραγματικά η Λεώνη και ποια η οικογένειά της;

O δεύτερος κύκλος θα ξεκινήσει από το 1910 και τον απόγονο της Θεοφανώς, Ανδρέα Λάσκαρη, ο οποίος επιστρέφει για να λύσει το μυστήριο της μαγείας και να βρει απαντήσεις, σχετικά με το παρελθόν του.

Η Θεοφανώ, θα εμφανιστεί μπροστά του, ως όραμα και θα τον οδηγήσει πίσω στον χρόνο. Στους προγόνους των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων. Κι εμείς έτσι, θα ταξιδέψουμε στην Μάνη του 1710.

Η Μάγισσα: Σοκ με την Λεώνη – Ποια η σχέση της με την Κυπριανή;

Μέσα από τη στοά του χρόνου, ένα ταξίδι αρχίζει με αφετηρία το 1710. Η Μάνη ζει κάτω από την κυριαρχία των Ενετών.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Νέα κόντρα στις δύο ισχυρές οικογένειες της Μάνης

Ο Ενετός διοικητής της περιοχής Σίλβιο Εσπόζιτο με τη γυναίκα του Ρενάτα μένουν στον πύργο των Λασκαραίων, έχοντας κερδίσει τον σεβασμό και την αποδοχή της τοπικής κοινωνίας.

Η άφιξη του ρέκτορα Τζουζέπε Μοντιλιάνι και της συζύγου του Πανδώρας θα ξεσκεπάσει το παρελθόν και όλα τα ανομολόγητα πάθη. Η μυστηριώδης Λεώνη, μια πλανόδια ηθοποιός, θα δείξει σε όλους το μονοπάτι που κρύβει μέσα του μόνο σκοτάδι.

Ματαιωμένοι έρωτες, σχέδια διεκδίκησης και εξουσίας, κοινωνικές αναταραχές και μεταφυσικές αναζητήσεις θα δημιουργήσουν πιστούς συμμάχους και σκληρούς εχθρούς. Μια ραγισμένη καρδιά θα καεί από την ίδια της τη φλόγα.

 

Ποια είναι όμως πραγματικά η Λεώνη;

Η Λεώνη, πλανόδια ηθοποιός, τριγυρνάει με τον θίασό της σε πόλεις και χωριά. H συνάντησή της με την Πανδώρα θα οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια. Αυτή η συνάντηση θα φέρει νέες ανατροπές.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ανατροπή σοκ: Η φυγή της Ευτυχίας

Η Πανδώρα θα παρασυρθεί από τα μαγικά της Λεώνης και εδώ θα δούμε εκπλήξεις και πολλά ερωτήματα, θα μας απαντηθούν. Ποια είναι όμως πραγματικά η Λεώνη και ποιοι οι συγγενείς της;

Αφού δούμε τον Νικήτα Λάσκαρη και τον Μήτρο Γερακάρη, προγόνους των δύο μεγάλων οικογενειών, η Λεώνη είναι πολύ πιθανό να έχει σχέση με την Κυπριανή!

Ο Αντόνιο Ρούσσο, Ιησουίτης μοναχός, έρχεται στο Πόρτο Κάγιο ως απεσταλμένος του Τάγματός του για να επηρεάσει τους κατοίκους θετικά ως προς τον Καθολικισμό. Όμως, ο σκοπός της άφιξής του και το παρελθόν του κρύβουν πολλά περισσότερα. Μην ξεχνάμε, πως αυτή την εποχή η μαγεία ήταν αμάρτημα μεγάλο.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *