Η Γη της Ελιάς: Η Αριάδνη μαθαίνει το μεγάλο μυστικό του Χρήστου και…

 

Η Γη της Ελιάς: Η Αριάδνη μαθαίνει το μεγάλο μυστικό του Χρήστου και…

Η Γη της Ελιάς: Η Αριάδνη μαθαίνει το μεγάλο μυστικό του Χρήστου και…

 

Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στα νέα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς.

Η κοπέλα είναι τρέλα ερωτευμένη με τον άντρα της Αφροδίτης, το ίδιο όμως και εκείνος, για αυτό και δεν δίστασαν όπως είδαμε στη προηγούμενη σεζόν να συνάψουν κρυφά σχέση. Όμως, αυτή έγινε γνωστή με αποτέλεσμα το ζευγάρι να χωρίσει.

Μετά την αποκάλυψη της κρυφής τους σχέσης, η γιατρός πήρε αρχικά τις αποστάσεις της από τον Χρήστο, όμως μετά από αρκετή επιμονή του, η Αφροδίτη αποφάσισε να δώσει ακόμα μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Η Αριάδνη είναι αντροχωρίστρα σαν τη μάνα της»

Από την άλλη, η Αριάδνη πληγώθηκε πολύ από αυτή την εξέλιξη, ωστόσο στα νέα επεισόδια θα αποφασίσει να τον ξεπεράσει και να φτιάξει και πάλι την ζωή της.

Για αυτόν τον λόγο αρχίζει να φλερτάρει ξανά και μάλιστα διαπιστώνει πως το ενδιαφέρον του Κουράκου προς εκείνη μόνο φιλικό δεν είναι. Έτσι, καταλαβαίνει πως πράγματι υπάρχει τρομερή χημεία μεταξύ τους για αυτό και αποφασίζει να του δώσει μια ευκαιρία, καταλήγοντας στο κρεβάτι.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Η Καλλιόπη δολοφόνος: «Εσύ έδωκες εντολή να τον φάνε;»

Από εκεί και έπειτα, αντιλαμβάνονται και οι δυο ποσό πολύ ταιριάζουν και έτσι γίνονται ζευγάρι. Μάλιστα, η Αριάδνη μαθαίνει κάτι για τον Χρήστο, που θα την κάνει να τον διαγράψει οριστικά από την ζωή της, όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς.

Τι θα είναι αυτό; Η συνέχεια στις οθόνες μας…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *