Ο Τιμωρός – Η Καλογήρου δίνει σπόιλερ πριν την πρεμιέρα: «Μάρκος και Έλλη θα…»

 

Ο Τιμωρός – Η Καλογήρου δίνει σπόιλερ πριν την πρεμιέρα: «Μάρκος και Έλλη θα…»

Ο Τιμωρός – Η Καλογήρου δίνει σπόιλερ πριν την πρεμιέρα: «Μάρκος και Έλλη θα…»

 

Η Μαρίνα Καλογήρου θα έχει ένα πολύ καθοριστικό ρόλο στη νέα σειρά του Alpha “Τιμωρός” και έδωσε ένα δυνατό σπόιλερ για την σχέση Έλλης και Μάρκου.

Έρωτας, προδοσία, εκδίκηση: Ο ΤΙΜΩΡΟΣ, η σύγχρονη δραματική σειρά του Alpha, σε μια κορυφαία παραγωγή γυρισμένη σε διαφορετικές τοποθεσίες έρχεται να μας καθηλώσει. Οι κεντρικοί ήρωες συνδέονται μεταξύ τους με σχέσεις εξουσίας, δύναμης, αλληλεξάρτησης, μυστικών και … μίσους!

Ο Τιμωρός- Η Καλογήρου δίνει σπόιλερ πριν την πρεμιέρα: «Μάρκος και Έλλη θα…»

Σύμφωνα με την ιστορία, ο ήρωας (Δημήτρης Λάλος) βιώνει μία ανείπωτη προδοσία από το στενό του περιβάλλον, μια προδοσία ενορχηστρωμένη από τον αδελφικό του φίλο (Οδυσσέας Παπαπηλιόπουλος) και τον πατέρα του φίλου του (Λάζαρος Γεωργακόπουλος).

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Βγαίνει από τη φυλακή χωρίς να ξέρει τον πραγματικό φονιά

Θύμα αυτής της πλεκτάνης, βρίσκεται ένοχος για κάτι που δεν έκανε αλλά πλήρωσε ακριβά γι αυτό. Η ζωή του καταστρέφεται, ενώ χάνει και τον μεγάλο του έρωτα (Μαρίνα Καλογήρου). Η αθωότητα των νεανικών του χρόνων δίνει τη θέση της στη σκληρότητα και την βαθιά επιθυμία για εκδίκηση, όταν καταλαβαίνει ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για την καταστροφή του.

Η ηθοποιός Μαρίνα Καλογήρου σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Τηλεθεατή τόνισε για την σειρά: «Ο Μάρκος χάνει τα πάντα. Η μισή του ζωή περνάει μέσα στις φυλακές του Μαρόκου. Όταν βγαίνει, είναι ένας άλλος. Πονεμένος, αδικημένος, οργισμένος. Ο Μάρκος δεν μπορεί να ησυχάσει αν δεν εκδικηθεί».

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Θοδώρα Ετοιμάζει Εκδίκηση Στην Σεμίνα

Ενώ συμπλήρωσε δίνοντας κι ένα δυνατό σπόιλερ: «Ο Μάρκος γνωρίζει, ενώ εκείνη όχι. Στην αρχή δεν τον συμπαθεί, τη φοβίζει και την αναστατώνει. Στη συνέχεια η Έλλη αρχίζει να αισθάνεται για τον Μάρκο μια έλξη που δεν μπορεί να εξηγήσει και την μπερδεύει. Είναι σαν το σώμα της να έχει μνήμη και να αναγνωρίζει, αλλά η ίδια με τον νου της να το αρνείται.

Προσπαθεί να μην υποκύψει σε αυτό το παράξενο συναίσθημα που την κατακλύζει».

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *