Survivor: Κι όμως αυτή είναι η τεράστια ανατροπή του ριάλιτι

 

Survivor: Κι όμως αυτή είναι η τεράστια ανατροπή του ριάλιτι

Survivor: Κι όμως αυτή είναι η τεράστια ανατροπή του ριάλιτι

 

Πρεμιέρα ετοιμάζεται να κάνει την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 21:00 ο νέος κύκλος του Survivor στον οποίο θα δούμε μεταξύ άλλων και μια τεράστια ανατροπή.

Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης λέγεται «Survivor» και είναι στον ΣΚΑΪ. Ο Γιώργος Λιανός καλωσορίζει στη ζούγκλα του Αγίου Δομίνικου τους Survivors. Κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες και με ελάχιστους πόρους θα πρέπει να καταφέρουν να επιβιώσουν συμμετέχοντας παράλληλα σε αγωνίσματα και παιχνίδια που δοκιμάζουν τις αντοχές αλλά και τους χαρακτήρες.

Διαβάστε Επίσης  Survivor 2025 : Τινάζει την μπάνκα ο Ατζούν - Βάζει μαζί Κατσούλη - Ντάνο με πάνω από 15.000 ευρώ ο καθένας;

Η στρατηγική είναι η λέξη κλειδί του παιχνιδιού και ο νικητής μπορεί να είναι μόνο ένας!

 

Survivor: Κι όμως αυτή είναι η τεράστια ανατροπή του ριάλιτι

Για πρώτη φορά, η πρεμιέρα αντί για Κυριακή θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα κι αυτό γιατί πλέον το Survivor θα προβάλλεται μόνο καθημερινές, που αποτελεί μια τεράστια ανατροπή, μιας και δεν έχει ξανά συμβεί αυτή η αλλαγή στις μέρες προβολής.

Ο λόγος είναι γιατί κάθε Κυριακή στις 21:00 προβάλλεται η εκπομπή «Monobala Σαββατοκύριακο» με παρουσιαστή τον Πάνο Βόγλη, ο οποίος πήρε μεταγραφή από την ΕΡΤ στο ΣΚΑΙ.

Διαβάστε Επίσης  Survivor spoiler 20/2: Απόψε έρχεται η αλλαγή που όλοι περίμεναν - Θα το ανακοινώσει στο συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός!

«Ο ΣΚΑΪ μπαίνει ξανά στον αγωνιστικό χώρο και παίζει μόνο μπάλα! Το πρωτάθλημα αρχίζει και κάθε Σάββατο και Κυριακή, παίζουμε μαζί μπάλα με σχόλια, αμφισβητούμενες φάσεις, ανάλυση, ρεπορτάζ και παρασκήνιο», αναφέρει ο σταθμός για την αθλητική εκπομπή.

Έτσι, από την στιγμή που δεν θα προβάλλεται το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ τις Κυριακές, είναι πολύ πιθανόν να παίζει Δευτέρα – Πέμπτη. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γνωρίζουμε από μέρα σε μέρα.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *