Καινούργιου – Κουτσουμπής: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα

 

Καινούργιου – Κουτσουμπής: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα

Καινούργιου – Κουτσουμπής: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα

 

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της είναι αυτή που διανύει τώρα η Κατερίνα Καινούργιου, μιας και έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Παναγιώτη Κουτσουμπή.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι δεν κρύβει την σχέση του και πολλές φορές πραγματοποιούν κοινές εξόδους. Μάλιστα, το πρωί της περασμένης Παρασκευής ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού OK! τους εντόπισε στον πεζόδρομο της Χάρητος, λίγα μέτρα μακριά από το εστιατόριο του επιχειρηματία.

Διαβάστε Επίσης  Σοκάρει η Μάρω Λύτρα: «Επέζησα από δυο εγχειρήσεις ανευρύσματος εγκεφάλου»

Μάλιστα, το εξώφυλλο γράφει πως «Είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους» είτε αυτό σημαίνει συγκατοίκηση είτε γάμος! «Είναι το μέρος που τους έφερε πιο κοντά, καθώς εκεί γνωρίστηκαν και έγιναν φίλοι», όπως αποκαλύπτει πηγή από το περιβάλλον της παρουσιάστριας.

 

Να υπενθυμίσουμε ότι η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής είναι μαζί τέσσερις μήνες, ενώ όσοι τη γνωρίζουν λένε πως διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Ράπτη στο OK!, μέσα στο φθινόπωρο θα μετακομίσουν κάτω από την ίδια στέγη.

Διαβάστε Επίσης  Μαρίνα Σάττι: Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτησή της

«Επειδή και οι δύο εργάζονται πολλές ώρες. η συγκατοίκηση είναι κάτι που το θέλουν πολύ, ώστε να περνάνε περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί» αναφέρει πηγή.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *