Η Γη της Ελιάς: To ανατρεπτικό μέλλον του Στάθη στη σειρά

 

Η Γη της Ελιάς: To ανατρεπτικό μέλλον του Στάθη στη σειρά

Η Γη της Ελιάς: To ανατρεπτικό μέλλον του Στάθη στη σειρά

 

Λίγες μέρες απομένουν μέχρι την πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν στη “Γη της Ελιάς” και οι εξελίξεις θα είναι ανατρεπτικές. Ποιο το μέλλον του Στάθη στη σειρά;

Ο Στάθης, θα είναι ένα από τα πρόσωπα που θα βιώσουν αλλαγές στη ζωή τους, αλλά και πολλά εμπόδια. Ο τέταρτος κύκλος θα ξεκινήσει επεισοδιακά, με τον ίδιο και τον Μάνο, να σώζουν την μικρή Αγγελική από την φωτιά στο σπίτι του Ισίδωρου.

Ευτυχώς, η έκβαση αυτής της ιστορίας θα έχει αίσιο τέλος και δεν θα πάθει κανείς τίποτα. Μόνο η Ελευθερία, η νταντά θα βρεθεί νεκρή από τους καπνούς. Η ζωή του Στάθη όμως θα αλλάξει ριζικά προς το καλύτερο.

Η Γη της Ελιάς: To ανατρεπτικό μέλλον του Στάθη στη σειρά

Η Ιουλία, μετά την γέννηση του γιου τους, επιστρέφει στην Μάνη και μάλιστα με διάθεση για γάμο. Ο περιβόητος γάμος της με τον Στάθη θα πραγματοποιηθεί και μάλιστα θα λάβει χώρα στην Αρεόπολη στο δημαρχείο, ενώ θα ακολουθήσει και γλέντι στο σπίτι.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Καλλιόπη Συνειδητοποιεί Πως Ο Μαθιός Σκότωσε Στεφανή

Στάθης και Ιουλία πετάνε στα σύννεφα, αλλά η δίκη για την παράνομη υιοθεσία της Αριάδνης, θα τους προσγειώσει απότομα. Η Ιουλία θα περάσει δύσκολες στιγμές και θα ανασύρει άσχημες αναμνήσεις, με τον Στάθη να της συμπαραστέκεται.

Μέσα στα πρώτα επεισόδια του τέταρτου κύκλου, τα εμπόδια για τον Στάθη δεν θα έχουν τέλος. Ο Στάθης χωρίς να το θέλει, από μια απλή σύμπτωση, θα βάλει τη ζωή του σε κίνδυνο. Όλα αρχίζουν όταν αποφασίζει ότι πρέπει να πάει στην Αθήνα για να πάρει την κούνια του μωρού.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: H ζωή του Πότη αλλάζει ριζικά στον τέταρτο κύκλο

Ωστόσο, την τελευταία στιγμή διαπιστώνει ότι το αυτοκίνητό του είναι χαλασμένο.

Έτσι αποφασίζει να πάει να ζητήσει το αυτοκίνητο του Δημοσθένη: «Ξάδελφε θα μου δώσεις το αμάξι σου να πάω στην Αθήνα; θα γυρίσω αυθημερόν», του λέει και ο Δημοσθένης του δανείζει το δικό του αυτοκίνητο, χωρίς να ξέρει ότι οι ανταγωνιστές του που είναι έξαλλοι μαζί του, έχουν τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό στο αμάξι του.

Θα βγει όμως αλώβητος και από αυτή την περιπέτεια, αλλά έρχεται ένα άλλο δραματικό γεγονός να τον δοκιμάσει ξανά. Η Αριάδνη θα πέσει θύμα ξυλοδαρμού και η ζωή της θα μπει σε κίνδυνο, ενώ όλοι φοβούνται μήπως μείνει παράλυτη…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *