Η Γη της Ελιάς: Δύο ήρωες ανατρέπουν το σενάριο της σειράς

 

Η Γη της Ελιάς: Δύο ήρωες ανατρέπουν το σενάριο της σειράς

Η Γη της Ελιάς: Δύο ήρωες ανατρέπουν το σενάριο της σειράς

 

Δύο ήρωες ανατρέπουν το σενάριο όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια του τέταρτου κύκλου στη “Γη της Ελιάς”. Ποιοι είναι;

ADVERTISING

Πρόκειται για τον Μιχάλη Χατζή και την αρραβωνιαστικιά του Νόρα. Ο Στέφανος Μιχαήλ και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου εισβάλλουν στη σειρά και φέρνουν τα πάνω κάτω από το πρώτο επεισόδιο.

Η Γη της Ελιάς: Δύο ήρωες ανατρέπουν το σενάριο της σειράς

Ο Μιχάλης Χατζής έρχεται για να αναλάβει μία θέση ευθύνης, στο ελαιοτριβείο, αντικαθιστώντας τον Μάνο. Θα έρθει σε επαφή με την οικογένεια Βρεττάκου και πιο πολύ με την Μαρίνα, όπου θα έχουν καθημερινή επαφή.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Μειώνονται τα επεισόδια της σειράς

Αυτό θα κάνει τον Μάνο να θυμώσει και να ζητήσει εξηγήσεις, γιατί ο ίδιος θα λείπει για κάποιες μέρες στην Αθήνα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της οικογένειάς του. Η Μαρίνα θα του ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει κάτι ερωτικό, ανάμεσα σε εκείνη και τον Μιχάλη.

Ωστόσο, από τις πιο ανατρεπτικές στιγμές, θα είναι, όταν ο Μιχάλης Χατζής συναντήσει τον Δημοσθένη και τον βάλει στο στόχαστρο. Θα θελήσει να του κάνει κακό, αφού έχουν ένα σκοτεινό παρελθόν, που τους δένει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Αυτοκτονία Ή Δολοφονία; Πώς Πέθανε Τελικά Η Ανθούλα;

Η κόρη του Δημοσθένη, η Ειρήνη, θα πέσει θύμα απαγωγής και η Νόρα θα έχει ενεργό ρόλο στην σπείρα των απαγωγέων. Διόλου τυχαία η παρουσία της στην Μάνη, η οποία θα αποδειχθεί και άκρως επικίνδυνη.

Η γυναίκα είναι παιδοψυχολόγος, πλησιάζει παιδιά, τα εκμεταλλεύεται κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τους και ύστερα πέφτουν θύμα παιδική πορνογραφίας, καθώς εκείνη είναι ένα από τα μέλη του κυκλώματος.

Αυτά τα δύο άτομα, αναμένεται να ταράξουν συθέμελα την Μάνη και να ανατρέψουν το σενάριο, όπως θα δούμε στον τέταρτο κύκλο στη “Γη της Ελιάς”.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *