Ο Τιμωρός: Το Καταιγιστικό trailer της σειράς ξεσήκωσε- Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

 

Ο Τιμωρός: Το Καταιγιστικό trailer της σειράς ξεσήκωσε- Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

Ο Τιμωρός: Το Καταιγιστικό trailer της σειράς ξεσήκωσε- Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

 

Ο Τιμωρός:Η νέα σειρά του ALPHA θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με μία ιστορία γεμάτη άγρια ένστικτα και πάθος για εκδίκηση. Το καταιγιστικό τρέιλερ και τί θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της σειράς

Το πρώτο επίσημο τρέιλερ της νέας σειράς του Alpha, «Ο Τιμωρός», με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Λάλο μόλις κυκλοφόρησε και είναι καθηλωτικό.

Τα γυρίσματα της σειράς ολοκληρώθηκαν πρόσφατα στο Μαρόκο, μια τοποθεσία που παίζει καθοριστικό ρόλο στην πλοκή μιας και σε αυτό το μέρος ξεκίνησαν όλα για τον κεντρικό χαρακτήρα, τον Μάρκο, όταν ήταν ακόμα σε νεαρή ηλικία.

Ο Μάρκος, ο οποίος επιστρέφει χρόνια αργότερα με σκοτεινά κίνητρα, θα βρεθεί αντιμέτωπος με το παρελθόν του, καθώς η ιστορία του ξετυλίγεται μέσα από δυνατές συναισθηματικές συγκρούσεις και ανατροπές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστορία, ο Μάρκος (Δημήτρης Λάλος) βιώνει μία ανείπωτη προδοσία από το στενό του περιβάλλον, μια προδοσία ενορχηστρωμένη από τον αδελφικό του φίλο (Οδυσσέας Παπαπηλιόπουλος) και τον πατέρα του φίλου του (Λάζαρος Γεωργακόπουλος) όταν αυτοί ήταν νέοι.

Βρέθηκαν στο Μαρόκο όπου ένα βράδυ γίνεται ένας φόνος και ο Μάρκος βρίσκεται ένοχος με κάθειρξη 18 ετών. Κλείνεται στα σκοτεινά κελιά των φυλακών του Μαρόκου για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε, χάνοντας τα πάντα: την οικογένεια και την περιουσία του, τη μεγάλη του αγάπη αλλά και το πρόσωπό του από μια φωτιά τη φυλακή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς : Περιλήψεις επεισοδίων από 03/6/24 ως 06/6/24

Η ζωή του καταστρέφεται, ενώ χάνει και τον μεγάλο του έρωτα (Μαρίνα Καλογήρου). Η αθωότητα των νεανικών του χρόνων δίνει τη θέση της στη σκληρότητα και την βαθιά επιθυμία για εκδίκηση, όταν καταλαβαίνει ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για την καταστροφή του.

Σε ένα γύρισμα της τύχης, μετά από πολλά χρόνια, καταφέρνει να ορθοποδήσει. O Μάρκος επιστρέφει στο Μαρόκο και με τη βοήθεια του στενού του συνεργάτη (Νίκος Γκέλια) σχεδιάζει τη στρατηγική του. Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Και για τον Μάρκο, ο δρόμος της εκδίκησης μόλις έχει ξεκινήσει!

Ένας από τους στόχους του Μάρκου, είναι ο Αντώνης Γαλανός (Μελέτης Γεωργιάδης), ο πατέρας της Έλλης. Ο Αλέξης και ο Λεωνίδας τον χρησιμοποίησαν ως εκτελεστικό όργανο του βρώμικου σχεδίου τους.

Η ανυποψίαστη Έλλη μετά την καταδίκη του Μάρκου, παντρεύτηκε τον Αλέξη δίνοντας μεγάλη χαρά στον πατέρα της. Η επιστροφή του Μάρκου όμως ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για όλους. Ποιες θα είναι οι κινήσεις του; Και όσοι χρειάζεται να πληρώσουν, θα πληρώσουν; Και πώς;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Θεοδόσης ξαναχτυπά – Τρόμος για Μαργαρίτα

Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της σειράς

Ο Μάρκος είναι ο γιος ενός εισαγγελέα, όπου θα τον υποδυθεί ο Δημήτρης Λάλος όπου τον γνωρίσαμε στην σειρά ο Σασμός. Ο Μάρκος είναι βαθιά ερωτευμένος με την Έλλη, που στον ρόλο της θα δούμε τη Μαρίνα Καλογήρου.

Ο Μάρκος θα της κάνει πρόταση γάμου αλλά δεν είναι ο μόνος που θέλει να την διεκδικήσει, καθώς υπάρχει και ο παιδικός του φίλος Αλέξης όπου θα τον υποδυθεί ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος

Ο Αλέξης, είναι γιος ενός ισχυρού άντρα με μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Ο Αλέξης θα στήσει μαζί με τον Λεωνίδα μια πλεκτάνη έτσι ώστε να κατηγορηθεί ο Μάρκος για ένα έγκλημα που δεν έκανε, με συνέπεια να φυλακιστεί και σε κάποια φωτιά να κάψει το πρόσωπο του.

Μόλις αποφυλακιστεί ο Μάρκος θα κάνει μεγάλες αλλαγές και η πρώτη που θα κάνει θα είναι η πλαστική στο πρόσωπο του.

Στην συνέχεια θα επιστρέψει για να πάρει εκδίκηση και θα συναντήσει την Έλλη να είναι παντρεμένη με τον Αλέξη. Άραγε θα ξυπνήσει μετά από είκοσι χρόνια ο έρωτας της για τον Μάρκο;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *