Η Μάγισσα: Μία γοητευτική παρουσία θα φέρει τον διάδοχο

 

Η Μάγισσα: Μία γοητευτική παρουσία θα φέρει τον διάδοχο

Η Μάγισσα: Μία γοητευτική παρουσία θα φέρει τον διάδοχο

 

Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά: Οι εξελίξεις στα πρώτα επεισόδια της σειράς θα είναι γεμάτα ανατροπές, αφού φαίνεται πως μία γοητευτική παρουσία θα φέρει τον διάδοχο και θα ταράξει τα νερά.

Η νέα κυρία τω Λασκαραίων εισβάλλει στον δεύτερο κύκλο της σειράς “Η Μάγισσα”. Τον ρόλο της, θα υποδυθεί η ηθοποιός Ελευθερία Κοντογεώργη.

Μάνη 1710. Στην Ενετοκρατούμενη Μάνη, ο Νικήτας Λάσκαρης και ο Μήτρος Γερακάρης, γίνονται οι πρώτοι κρίκοι μιας αλυσίδας. Μιας μακριάς αλυσίδας ανελέητης αντιπαλότητας.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς, επεισόδια 27- 28 -29- 30

Η έχθρα τους θα σημαδεύσει, ανεξίτηλα, όλη τη σειριά τους. Ο Νικήτας Λάσκαρης, ο προπάππος του Μιχαήλ Λάσκαρη, πήρε μέρος στις τελευταίες μάχες των Ενετών εναντίον των Τούρκων στην Πελοπόννησο. Τον ρόλο του, θα τον υποδυθεί ο Γιάννης Ποιμενίδη

 

Την γυναίκα του Λάσκαρη θα ενσαρκώσει η πολύ καλή ηθοποιός Ελευθερία Κοντογεώργη. Θα είναι μία γοητευτική παρουσία, η οποία θα φέρει τον διάδοχο, αφού είναι έγκυος. Θα είναι η νέα Δαμιανή ή μήπως όχι;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Σποιλερ: Ο Αποστόλης Κάνει Πρόταση Γάμου! Η Αντίδραση Της Ευτυχία

Εδώ θα δούμε και την μεγάλη ρήξη του Νικήτα Λάσκαρη με τον Μήτρο Γερακάρη. Ο Μήτρος Γερακάρης, ο προπάππος του Σπήλιου Γερακάρη, θεωρεί τον εαυτό του άρχοντα του Πόρτο Κάγιο. Ικανότατος πειρατής έχει αφήσει πια τις θάλασσες και έχει ανοίξει ένα καπηλειό με πόρνες.

Γύρω του, σύμφωνα με το youfly.com, έχει δημιουργήσει μια ομάδα ανθρώπων, για να ελέγχει την περιοχή. Τον ρόλο του θα ενσαρκώσει ο Σπύρος Τσεκούρας.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *