Η Γη της Ελιάς: «Ο Στάθης είναι τρελός για τα παιδιά του»

 

Η Γη της Ελιάς: «Ο Στάθης είναι τρελός για τα παιδιά του»

Η Γη της Ελιάς: «Ο Στάθης είναι τρελός για τα παιδιά του»

 

Ο ρόλος του Στάθη στον τέταρτο κύκλο στην σειρά “Η Γη της Ελιάς” θα μας απασχολήσει πολύ και οι εξελίξεις θα ναι καταιγιστικές αφού εγκρίνει τον Μιλτιάδη για γαμπρό του.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας, λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν στη “Γη της Ελιάς” έδωσε μία συνέντευξη στο Tv24 και μεταξύ άλλων σχολίασε και το μέλλον της σχέσης του Στάθη, με την κόρη του Βασιλική.

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης εγκρίνει τον Μιλτιάδη για γαμπρό του

«Θα αποκτήσει ένα έξτρα ενδιαφέρον η σχέση τους, ωστόσο, ο Στάθης θέλει να προχωρήσει τη ζωή της και στο πρόσωπο του Μιλτιάδη βλέπει ένα σωστό πρότυπο. Ισως να υπάρξει όμως μεταξύ τους μια ένταση, όταν ο Στάθης μάθει πως η Βασιλική ήξερε τη σχέση του Κουράκου με την Αριάδνη και δεν του το είχε πει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Το μοιρολόι της Καλλιόπης και το Σταματόδεντρο

Όμως αυτό είναι δική μου εκτίμηση, δεν ξέρω πώς θα το διαχειριστεί η Βάνα και κυρίως τι από όλα αυτά θα μάθουν τελικά οι ήρωες. Είναι γνωστό πάντως πως έχει παθολογική αγάπη στην κόρη του. Γενικότερα είναι τρελός για τα παιδιά του».

Ο Μιλτιάδης, θα πάρει την μεγάλη απόφαση στα νέα καθηλωτικά επεισόδια της σειράς και θα μιλήσει στην Βασιλική, εκφράζοντάς της τα αληθινά του συναισθήματα για εκείνη. Η ίδια όμως, όταν ακούσει πως εκείνος είναι ερωτευμένος μαζί της θα σοκαριστεί.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Πέτρος κάνει πρόταση γάμου στη Σεμίνα

Θεωρεί πως προδίδει την μνήμη του Φίλιππου. Ο Μιλτιάδης δεν θα ακούσει την απάντηση που περίμενε από την Βασιλική και θα απογοητευτεί. Όμως, όλο το οικογενειακό περιβάλλον της νεαρής Καπερνάρου, πιστεύει πως ο Μιλτιάδης είναι ο σωστός άντρας, με τον οποίο η Βασιλική αξίζει να ξαναφτιάξει την ζωή της.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *