Famagusta: Τέλος τα γυρίσματα – Φωτογραφίες από το φινάλε

 

Famagusta: Τέλος τα γυρίσματα – Φωτογραφίες από το φινάλε

Famagusta: Τέλος τα γυρίσματα – Φωτογραφίες από το φινάλε

 

Η καθηλωτική σειρά του MEGA “Famagusta” ρίχνει αυλαία τον Οκτώβριο με τον τρίτο και τελευταίο κύκλο, ενώ έλαβαν τέλος και τα γυρίσματα της σειράς.

Χθες, γυρίστηκε και το τελευταίο επεισόδιο της σειράς “Famagusta” με τον Ανδρέα Γεωργίου και όλη την ομάδα να ανεβάζουν βίντεο και φωτογραφίες από το τελευταίο γύρισμα και να αποχαιρετάνε ο ένας τον άλλον.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η σειρά “Famagusta” θα ανέβει και στο Netflix, αλλά μόνο για την Ελλάδα, μετά τις αντιδράσεις και την απόφαση του Ανώτατου Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου (RTÜK) της Τουρκίας.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Φραγκιαδάκης γεμίζει υποψίες την Βασιλική

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andreas Geo (@georgiou82)

 


 

Όλα όσα θα δούμε στον τρίτο κύκλο της σειράς Famagusta

Η οικογένεια Σέκερη θα σοκαριστεί από την μεγάλη αποκάλυψη ότι ο Μάικλ είναι γιος της Χριστίνας και του Αντρέα και μάλιστα ο γιος που είχαν χάσει κατά την τουρκική εισβολή.

Η ζωή όλων θα αλλάξει και η Χριστίνα δεν θα μπορεί να πιστέψει ότι βρήκε τον γιο της. Θα αναζητήσει βέβαια να μάθε γιατί η θετή μητέρα του Μάικλ, ενώ ήξερε, δεν της είπε ποτέ την αλήθεια.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Μένει ή φεύγει ο Σταύρος; Όλη η αλήθεια

Ο Μάικλ θα συνεχίσει για να ολοκληρώσει το ντοκιμαντέρ του, αλλά με μία μεγάλη οικογένεια στο πλάι του πια. Ο ρόλος του Γρηγόρη Βαλτινού, θα παίξει σημαντικό ρόλο στα τελευταία επεισόδια ως Αρχιεπίσκοπος Μακάριος, ενώ θα δούμε ξανά και την Δέσποινα Μπεμπεδέλη ως Χαρίτα Μάντολες.

Στα τελευταία επεισόδια της σειράς, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες θα δούμε την μεγάλη διαμαρτυρία γυναικών, προς τα κατεχόμενα, μετά την Τουρκική εισβολή. Μία άκρως συγκινητική στιγμή.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *