Διάφανη Αγάπη: Το trailer της σειράς καθήλωσε – Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

 

Διάφανη Αγάπη: Το trailer της σειράς καθήλωσε – Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

Διάφανη Αγάπη: Το trailer της σειράς καθήλωσε – Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

Διάφανη Αγάπη: Κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο trailer της νέας σειράς του ALPHA Διάφανη Αγάπη και ο κόσμος ενθουσιάστηκε με το σασπένς που αποπνέει! Αναλυτικά όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια.

 

«Ένας αστυνομικός δε μπορεί να είναι σίγουρος για κανέναν. Δεν εμπιστεύεται πληροφοριοδότες, συνεργάτες, ούτε καν φίλους. Δεν εμπιστεύεται κανέναν…

Ονομάζομαι Στέφανος Λεοντής. Είμαι αστυνομικός και είμαι νεκρός. Κάποιος με δολοφόνησε. Αν δεν τον σταματήσω, θα σκοτώσει ξανά. Αυτός είναι ο λόγος που παραμένω εδώ, ανάμεσα στους ζωντανούς.

Χρειάζομαι βοήθεια, αλλά κανείς δεν μπορεί να μου τη δώσει, εκτός από το κορίτσι. Η μοναδική που μπορεί να με δει και να με ακούσει. Αυτή είναι η μόνη που πρέπει να εμπιστευτώ. Ο δολοφόνος μου είναι κάπου εκεί έξω ελεύθερος… Η Άννα κινδυνεύει…»

Ένα εξαιρετικό trailer με δράσεις και σκηνές από τη νέα αισθηματική σειρά του Alpha, «Διάφανη αγάπη».«Υπάρχουν κάποιοι που αγαπούν μέχρι θανάτου και στην επόμενη ζωή απ’ την αρχή», ερμηνεύει η Νατάσα Μποφίλιου, σε υπέροχη μουσική Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

 

Δείτε το trailer:

 

Πρωταγωνιστούν: Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Μέγκι Σούλι, Νίκος Ψαρράς, Μιχάλης Σαράντης, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Μιχάλης Οικονόμου, Άννα Μάσχα, Γιώργος Νούσης, Δημήτρης Αριανούτσος, Θοδωρής Αντωνιάδης, Θεόβη Στύλλου, Μπάμπης Χατζηδάκης, Θεοδώρα Σιάρκου, Ισίδωρος Σταμούλης, Σίμος Κακάλας, Μάρω Παπαδοπούλου, Ευτυχία Μελή, Δαβίδ Μαλτέζε, Νεφέλη Μαϊστράλη, Αντιγόνη Αλικάκου, Ιζαμπέλλα Φούλοπ, Γωγώ Παπαϊωάννου, Μάιρα Γραβάνη, Γιώργος Ρούφας, Μάνος Τσούτης, Βασίλης Ζαϊφίδης, Θανάσης Ζερίτης, κ.ά.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Είναι ύβρις να θεωρείς βλασφημία και προδοσία αυτά που έζησες με τον Πέτρο

Προσαρμογή σεναρίου: Βασίλης Ρίσβας, Δήμητρα Σακαλή.

Σκηνοθεσία: Σπύρος Ρασιδάκης.

Μουσική: Ανδρέας Κατσιγιάννης.

Παραγωγή: Primavisione.

Βασισμένο στην ιταλική σειρά «La Porta Rossa».

Τί θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

Ο αστυνομικός που έπεσε νεκρός σε μία αποστολή του, προτίμησε να παραμείνει στον κόσμο των ζωντανών ως φάντασμα και να προστατέψει την γυναίκα του από τον επικείμενο φόνο της ,παρά να περάσει την πόρτα και να οδηγηθεί στον άλλον κόσμο.

Διάφανη Αγάπη επόμενα επεισόδια : 01

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του daddy-cool.gr, στην προσπάθεια του να ανακαλύψει έναν τρόπο να την προφυλάξει, βρίσκει έναν σύμμαχο στο πρόσωπο ενός 17χρονου κοριτσιού, το οποίο έχει την ικανότητα να βλέπει και να έρχεται σε επικοινωνία με τους νεκρούς.

Αρχικά, ο Στέφανος επιχειρεί να εξηγήσει στο κορίτσι την πολυπλοκότητα της κατάστασης, εκείνο όμως αρνείται κατηγορηματικά να τον πιστέψει. Μάλιστα, τον αποκαλεί “τρελό”. Εκείνος, τότε μην έχοντας άλλη επιλογή, καταδιώκει το κορίτσι όπου κι αν βρίσκεται, μέχρι να καταφέρει να το πείσει να τον βοηθήσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 20, 21, 22

Δεν διστάζει, ακόμη, και να την εκβιάσει. Τότε, το κορίτσι εξαντλημένο από την συνεχή πίεση, προθυμοποιείται να του παράσχει την βοήθεια της, με αντάλλαγμα την ηρεμία της.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του daddy-cool.gr, ο αστυνομικός τότε, την παροτρύνει να τηλεφωνήσει στην γυναίκα του, την Άννα και να της δώσει ένα μήνυμα, ώστε να είναι υποψιασμένη για το τι πρόκειται να της συμβεί και να λάβει τα κατάλληλα μέτρα.

Το κορίτσι πηγαίνει σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο και τηλεφωνεί στην σύζυγο του φαντάσματος. Πάνω στον πανικό του, όμως, της λέει πως το μήνυμα είναι απευθείας από τον άντρα της και αμέσως κλείνει το τηλέφωνο.

Ο Στέφανος οργισμένος αρχίζει να φωνάζει στο κορίτσι, αφού της εξηγεί πως δεν έπρεπε να πει κάτι τέτοιο, γιατί τώρα η Άννα θα θεωρήσει το τηλεφώνημα ως φάρσα. Αποχωρεί από το σημείο απογοητευμένος και αρχίζει να περιπλανιέται στους δρόμους σκεπτόμενος την επόμενη του κίνηση. Θα προλάβει, άραγε, να ενεργήσει γρήγορα, ώστε να σώσει την Άννα;;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *