Η Γη της Ελιάς: Τι κρύβουν Ισίδωρος και Αντιγόνη; Όλη η αλήθεια

 

Η Γη της Ελιάς: Τι κρύβουν Ισίδωρος και Αντιγόνη; Όλη η αλήθεια

Η Γη της Ελιάς: Τι κρύβουν Ισίδωρος και Αντιγόνη; Όλη η αλήθεια

 

Ένα κοινό μυστικό κρύβουν Ισίδωρος και Αντιγόνη, όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια του τέταρτου κύκλου της σειράς Η Γη της Ελιάς.

Αρχικά, όπως είδαμε στα επεισόδια της φετινής σεζόν, ο Ισίδωρος πηγαινοερχόταν συνεχώς στο Λονδίνο και κάθε φορά έβρισκε και μια καινούργια δικαιολογία για τα ταξίδια του.

Μάλιστα, κάποια στιγμή, ο Μάνος και η Μαρίνα άρχισαν να αντιλαμβάνονται ότι κάτι συμβαίνει για αυτό και τους πέρασε από το μυαλό ότι ο Ισίδωρος έχει κάποιο πρόβλημα με την υγεία του και τους το κρύβει. Όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο οδηγός του τροχαίου κατηγορεί τον Φίλιππο

Η Γη της Ελιάς: Τι κρύβουν Ισίδωρος και Αντιγόνη; Όλη η αλήθεια

Αντιθέτως, ο λόγος που πηγαίνει συνέχεια στο Λονδίνο όπως διαβάζουμε στο tvσιριαλ είναι για να ηρεμήσει την κόρη του, την Αντιγόνη και να την πείσει να μην γυρίσει στην Μάνη. Η γυναίκα μετά την υιοθεσία της Αγγελικής έφυγε από την Ελλάδα γιατί δεν μπορούσε να βλέπει το παιδί της να αποκαλεί την Μαρίνα μαμά κι όχι εκείνη.

 

Όμως, πλέον είναι μετανιωμένη και αναγνωρίζει πως αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος που έκανε στην ζωή της. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όμως ο Ισίδωρος να βρίσκεται ανάμεσα στα δυο παιδιά του, μιας και από την μια προσπαθεί να πείσει την Αντιγόνη να μην αποκαλύψει ακόμα στην μικρή Αγγελική την αλήθεια και από την άλλη να κρατήσει μακριά από αυτό το θέμα τον Μάνο.

Διαβάστε Επίσης  Άγρια Γη: Ο Βλάσσης απειλεί θανάσιμα ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο του Άρη

Ωστόσο, στα νέα επεισόδια του τέταρτου κύκλου της σειράς Η Γη της Ελιάς, το μυστικό του Ισιδώρου θα αποκαλυφθεί, καθώς η Αντιγόνη θα επιστρέψει στην Μάνη για να διεκδικήσει την Αγγελική.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *