Ξανά μαζί Κορινθίου και Αϊβάζης – Η φωτογραφία έκπληξη

 

Ξανά μαζί Κορινθίου και Αϊβάζης – Η φωτογραφία έκπληξη

Ξανά μαζί Κορινθίου και Αϊβάζης – Η φωτογραφία έκπληξη

 

Μια νέα κοινή φωτογραφία της με τον Γιάννη Αϊβάζη δημοσίευσε στα social media η Μαρία Κορινθίου, λίγες μέρες μετά την είδηση του χωρισμού τους.

Το ζευγάρι ήταν μαζί 16 ολόκληρα χρόνια, έχοντας αποκτήσει μια κόρη, ωστόσο οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, χωρίς να αποκαλύπτουν λεπτομέρειες.

Παρόλα αυτά, οι σχέσεις τους είναι άριστες και αυτό το επιβεβαίωσε και η Μαρία Κορινθίου, ανακοινώνοντας μέσα από μια φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram το νέο κοινό της επαγγελματικό βήμα με τον Γιάννη Αϊβάζη. Ξανά μαζί Κορινθίου και Αϊβάζης – Η φωτογραφία έκπληξη

Διαβάστε Επίσης  Συγκλονιστική Νένα Χρονοπούλου για τον γιο της: «Μεγάλωσε πολύ, γέμισε το μουτράκι του μούσια»

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της:

«”Ο Τελευταίος χορός” με @yannisaivazis. Από τον Οκτώβριο στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης @mcf.gr. Σκηνοθεσία: @reina.eske Κείμενο: Τάνια Χαροκόπου» έγραψε.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@mariakorinthiou)

 

Από τον Οκτώβριο παρουσιάζεται το έργο της Τάνιας Χαροκόπου σε σκηνοθεσία της Ρέινας Εσκενάζυ, «Ο Τελευταίος Χορός» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, με την Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη μαζί επί σκηνής.

Διαβάστε Επίσης  Ντορέττα Παπαδημητρίου: Δεν απολαμβάνω να είμαι μόνη

Δύο άνθρωποι με δεδομένη την αγάπη, αναζητούν απεγνωσμένα την αλήθεια του εαυτού τους, μέσα από την ισοπεδωτική καθημερινότητα, που καταργεί τον δυναμισμό του έρωτα και αναθεωρεί τις σταθερές του.

Μια αλήθεια καλά κρυμμένη, που αλλάζει δραματικά τη ζωή τους. Τα όνειρα σβήνουν, τα λόγια χάνονται, η αναπνοή επιβραδύνεται, όλα γύρω γκρεμίζονται…

Είναι ο Τελευταίος Χορός, ένα συνταρακτικό κοινωνικό δράμα με δύο καταξιωμένους ηθοποιούς, τον Γιάννη Αϊβάζη και τη Μαρία Κορινθίου, που καταφέρνουν να αναδείξουν πώς οι αγνοημένες ανάγκες και ο ανθρώπινος εγωισμός οδηγούν σε αναθεωρήσεις, διαψεύσεις, αποθαρρύνσεις.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *