Κατερίνα Λέχου: To νέο επαγγελματικό βήμα μετά την «Μάγισσα»

 

Κατερίνα Λέχου: To νέο επαγγελματικό βήμα μετά την «Μάγισσα»

Κατερίνα Λέχου: To νέο επαγγελματικό βήμα μετά την «Μάγισσα»

 

Η ταλαντούχα ηθοποιός Κατερίνα Λέχου μας μάγεψε με την τηλεοπτική της ερμηνεία στην «Μάγισσα» του ΑΝΤ1. Ποιο είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα;

Η Κατερίνα Λέχου θα βρεθεί στην σκηνή του Θεάτρου Επί Κολωνώ, πρωταγωνιστώντας στην παράσταση «Linda» της Βρετανίδας συγγραφέως Penelope Skinner, σε σκηνοθεσία Ελένης Σκότη.

Πρόκειται για ένα κοινωνικοπολιτικό έργο, που διαθέτει στοιχεία ψυχολογικού θεάτρου. Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στις 23 Οκτωβρίου.

Διαβάστε Επίσης  Survivor spoiler 24/3: Θα συνεχίσει στο παιχνίδι ο Φάνης Μπολέτσης;

 

Κατερίνα Λέχου: To νέο επαγγελματικό βήμα μετά την «Μάγισσα»

Το “Linda” της Penelope Skinner, ακολουθεί τα ίχνη μιας σύγχρονης μεσήλικης γυναίκας που είναι βραβευμένη για τις δράσεις της στην επιχείρηση, χωρίς καν να έχει βγάλει πανεπιστήμιο, είναι μητέρα δύο παιδιών, έχει έναν υπέροχο σύζυγο, έχει πολλές δεξιότητες και καταφέρνει να ειναι κούκλα…παρά την ηλικία της. Εν ολίγοις, έχει αγγίξει την κορυφή… Αυτόν τον ρόλο θα υποδυθεί η Κατερίνα Λέχου.

Διαβάστε Επίσης  Survivor 2024 spoiler: Στα κόκκινα οι παίκτες- Ζητούν να αποβληθεί ο Τζέιμς Καφετζής

Το έργο παρουσιάζει την κοινωνική θέση της γυναίκας και τα οδυνηρά προβλήματα που αντιμετωπίζει στην κοινωνία-προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι γυναίκες ανέκαθεν.

Ο Άλκης Κούρκουλος εμφανίζεται στην παράσταση (επί οθόνης), ενώ παίζουν, επί σκηνής, ο Μιχάλης Μαρκάτης, η Νεφέλη Κουρή,η Εριέττα Μανούρη, ο Βασίλης Καζής, η Μαριέλα Δουμπού.

Κοστούμια: Μαρία Αναματερού

Φωτισμοί: Αντώνης Παναγιωτόπουλος

Μουσική-sound design: Αντώνης Παπακωνσταντίνου

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *