Η Γη της Ελιάς – Spoiler για την απαγωγή της: «Η Ειρήνη θα…»

 

Η Γη της Ελιάς – Spoiler για την απαγωγή της: «Η Ειρήνη θα…»

Η Γη της Ελιάς – Spoiler για την απαγωγή της: «Η Ειρήνη θα…»

 

Η απαγωγή της Ειρήνης, θα μας απασχολήσει στον τέταρτο ανατρεπτικός κύκλο της σειράς “Η Γη της Ελιάς”. Άραγε θα καταφέρει η νεαρή Καπερνάρου να βγει ζωντανή;

Ο Μιχάλης και η αρραβωνιαστικιά του Νόρα, καταφθάνουν στην Μάνη, ενώ φαίνεται πως με τον Δημοσθένη, ο Μιχάλης Χατζής, έχει ένα παρελθόν που θα βγει σιγά σιγά στο φως.

Η κόρη του Ειρήνη όμως θα είναι εκείνη που θα κινδυνεύσει, ενώ θα δούμε και τον Δημοσθένη να μπαίνει στο στόχαστρο επίδοξων ανδρών, λόγω των παρανομιών του. Η Ειρήνη, θα πέσει θύμα απαγωγής μια μέρα που θα περπατάει αμέριμνη στον δρόμο και άγνωστοι άνδρες με κουκούλες θα την οδηγήσουν σε μία αποθήκη.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς: Οι περιλήψεις των τελευταίων επεισοδίων

 

Η Γη της Ελιάς-To spoiler φωτιά για την απαγωγή της: «Η Ειρήνη τελικά θα…»

Η νεαρή κοπέλα θα τρομάξει και θα φωνάζει, ενώ μόλις ο Δημοσθένης και η Ασπασία μάθουν τα κακά μαντάτα θα τρέξουν στην αστυνομία για βοήθεια. Ο Κουράκος θα είναι εκείνος που θα διατάξει να έρευνα για τον εντοπισμό της Ειρήνης, την ίδια ώρα που μία γυναίκα, φαίνεται να είναι η επικεφαλής της σπείρας.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη καταρρέει ψυχολογικά – Φόβοι για την υγεία της

Θα καταφέρει η Ειρήνη Καπερνάρου να σωθεί; Η απάντηση ήρθε χθες, με ένα ηχηρό spoiler από την Αντιγόνη Κουλουκάκου η οποία κάθισε στον καναπέ του “Στούντιο 4” και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πολλά για την σειρά.

Η ίδια είπε πως θα έχει αίσιο τέλος αυτή η ιστορία με την απαγωγή της Ειρήνης. Βέβαια, άφησε να υπενννοηθεί πως οι ανατροπές θα είναι πολλές στη φετινή σεζόν. Για να δούμε τι ετοιμάζει πάλι η Βάνα Δημητρίου…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *