Η Γη της Ελιάς: Πότε αρχίζει ξανά τελικά; Τεράστια ανατροπή

 

Η Γη της Ελιάς: Πότε αρχίζει ξανά τελικά; Τεράστια ανατροπή

Η Γη της Ελιάς: Πότε αρχίζει ξανά τελικά; Τεράστια ανατροπή

 

Ο τέταρτος κύκλος της σειράς “Η Γη της Ελιάς” έρχεται πιο αποκαλυπτικός από ποτέ με νέα πρόσωπα. Ωστόσο έχουμε μία ανατροπή με την πρεμιέρα.

Πότε αρχίζει ξανά η Γη της Ελιάς;

Στην αρχή είχε ακουστεί πως η σειρά, αναμένεται να ξεκινήσει με τα νέα επεισόδια της τέταρτης σεζόν, την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, αλλά όπως όλα δείχνουν, θα δούμε το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

Μένει βέβαια, να το επιβεβαιώσει και το κανάλι, το οποίο ως τώρα, μας έχει χαρίσει ένα καθηλωτικό τρέιλερ, γεμάτο ανατροπές, δυνατά γεγονότα, αλλά και νέα πρόσωπα που έρχονται να αλλάξουν τις ισορροπίες στη Μάνη.

Τι θα δούμε στον τέταρτο κύκλο της σειράς “Η Γη της Ελιάς”

Όπως είδαμε, ο τρίτος κύκλος έκλεισε με μια τεράστια πυρκαγιά, από την οποία νεκρή θα καταλήξει η Ελευθερία, η νταντά της μικρής Αγγελικής, με την Αμαλία να νιώθει τεράστιες τύψεις που άθελα της έγινε δολοφόνος.

Διαβάστε Επίσης  Άγρια Γη: αυτή η αποκάλυψη θα προκαλέσει πολλές ανατροπές

Λίγες μέρες μετά από αυτήν την τραγωδία, ο Ισίδωρος αποφασίζει να πάει στην Αμερική για να συναντήσει κάποιους προμηθευτές, αλλά εξαφανίζεται. Φυσικά, ο Μάνος και η Μαρίνα πεθαίνουν από την ανησυχία τους μιας και δεν δίνει σημάδια ζωής για πολλές ώρες ώσπου τελικά λαμβάνουν ένα ανώνυμο τηλεφώνημα, κατά το οποίο ένας άγνωστος τους απειλεί πως αν δεν του στείλουν ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, θα τον σκοτώσουν.

Αντιμέτωπος με εφιάλτες θα έρθει όμως και ο Δημοσθένης, ο οποίος μπαίνει στο στόχαστρο επικίνδυνων ανθρώπων της παρανομίας. Μάλιστα, σχεδιάζουν απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, τοποθετώντας βόμβα στο αμάξι του. Ο εκρηκτικός μηχανισμός σκάει και το αυτοκίνητο τυλίγεται στις βόλτες, με τον Στάθη να γλιτώνει.

Θύμα επίθεσης θα πέσει και η Αριάδνη, καθώς όπως θα δούμε, ο πρώην της δέχεται δολοφονική επίθεση μες την φυλακή και σκοτώνεται, για αυτό και ο αδερφός του πηγαίνει στην Μάνη και την κακοποιεί, με αποτέλεσμα η κοπέλα να δίνει μάχη για την ζωή της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Μανόλης: «Ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή και τον Άγγελο»

Παράλληλα, δεν θα λείψουν από τα νέα επεισόδια και οι χωρισμοί, με πρώτο και καλύτερο αυτός της Αφροδίτης και του Χρήστου. Μεγάλη κρίση θα περάσει όμως και ο γάμος της Μαρίνας και του Μάνου, μιας και οι δυσκολίες που θα βρεθούν ξανά στο δρόμο τους είναι πολλές, ενώ καθοριστικό ρόλο θα παίξει και η Νάνσυ με τον Μιχάλη.

Δύσκολες ώρες θα περάσει και η Ιουλία, καθώς θα ξεκινήσει η δικαστική διαμάχη για την αρπαγή της Αριάδνης και την παράνομη υιοθεσία της. Τα ψέματα που θα ακουστούν μέσα στην αίθουσα από τον γυναικολόγο θα είναι πολλά, με αποτέλεσμα η Αριάδνη να είναι ξανά εχθρική απέναντι στην μητέρα της.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *