Η Γη της Ελιάς – Έξαλλος με την κόρη του: «Μείνε μακριά του»

 

Η Γη της Ελιάς – Έξαλλος με την κόρη του: «Μείνε μακριά του»

Η Γη της Ελιάς – Έξαλλος με την κόρη του: «Μείνε μακριά του»

 

Ο Τζον θα γίνει έξαλλος με την κόρη του Νάνσυ, στα νέα επεισόδια του τέταρτου κύκλου στην σειρά “Η Γη της Ελιάς” με αφορμή τον Κουράκο.

Η Νάνσυ ήρθε στην Μάνη με αφορμή τον γάμο του πατέρα της, με την Αθηνά, αλλά όπως φαίνεται θα μείνει μόνιμα στην Μάνη και θα αναπτύξει σχέσεις με τους ήρωες της σειράς.

Ο Τζον έξαλλος με τη Νάνσυ στη Γη της ελιάς

Με έναν από αυτούς όμως, θα έρθει πολύ κοντά και μάλιστα θα περάσουν μία καυτή ερωτική βραδιά. Η Νάνσυ θα ερωτευτεί τον Κουράκο, ο οποίος όμως είναι ήδη με την Αριάδνη. Η Νάνσυ, το γνωρίζει, αλλά θα συνεχίσει να τον πολιορκεί.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Ένα βήμα πριν την αιμομιξία: Νάντια και Νικηφόρος γίνονται ένα;

Η Γη της Ελιάς – Έξαλλος με την κόρη του: «Μείνε μακριά του»

Ο Κουράκος όμως, θα την προσγειώσει απότομα, λέγοντάς της πως απλά πέρασαν μία ωραία βραδιά και δεν θέλει να υπάρξει κάτι παραπάνω μεταξύ τους. Η Νάνσυ, θα τον σκέφτεται συνέχεια και ο Τζον θα δει την αλλαγή στην συμπεριφορά της κόρης του.

Όταν εκείνη του εξηγήσει τι συμβαίνει και με ποιον, εκείνος σοκάρεται, ενώ παράλληλα θα την προτρέψει να σταματήσει να τον πολιορκεί και να σεβαστεί τα όσα της είπε ο Κουράκος. Η Νάνσυ όμως, δεν θα παρατήσει εύκολα τα…όπλα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Αποκαλύπτει το ένοχο παρελθόν του και τον χωρίζει

Αυτό θα κάνει έξαλλο τον Τζον, αφού βλέπει πως αυτή η σχέση δεν έχει μέλλον. Ο Κουράκος, έχει μόνο μάτια για την Αριάδνη και ο Τζον το ξέρει και δεν θέλει να στενοχωρηθεί περισσότερο η κόρη του.

Η Νάνσυ όμως, θα φτάσει το θέμα στα άκρα όπως θα δούμε την τέταρτη σεζόν στη “Γη της Ελιάς”.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *