Μαμά Έρχομαι: «Eίναι το πρώτο ελληνικό ντοκιμαντέρ στο Netflix»

 

Μαμά Έρχομαι: «Eίναι το πρώτο ελληνικό ντοκιμαντέρ στο Netflix»

Μαμά Έρχομαι: «Eίναι το πρώτο ελληνικό ντοκιμαντέρ στο Netflix»

 

Η Ανθή Βούλγαρη μίλησε μέσα από την εκπομπή “Koινωνία Ώρα MEGA” για το ντοκιμαντέρ της Μαμά Έρχομαι που μπήκε στην πλατφόρμα του Netflix.

Το ντοκιμαντέρ «Μαμά Έρχομαι» στο Netflix

Από την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, το ντοκιμαντέρ που συγκίνησε την κοινή γνώμη και τάραξε τα νερά με τις ανατριχιαστικές μαρτυρίες των επιζώντων και τις αφηγήσεις των οικογενειών των 57 θυμάτων, θα είναι διαθέσιμο στη δημοφιλή υπηρεσία streaming, σε Ελλάδα και Κύπρο.

Διαβάστε Επίσης  Survivor 30/5 : Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο επικοινωνίας;

«Ναι, μπήκε στο Netflix και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Πραγματικά, είμαι χαρούμενη γιατί θα έχει τη δυνατότητα περισσότερος κόσμος να το δει και στην Ελλάδα και στην Κύπρο στις 10 Σεπτεμβρίου», δήλωσε αρχικά η Ανθή Βούλγαρη.

Και στην συνέχεια, συμπλήρωσε: «Η υπόσχεση που είχαμε δώσει στους γονείς, όταν ξεκινήσαμε, ήταν ότι θέλουμε να κάνουμε κάτι για να μείνει και να το δει όσος περισσότερος κόσμος γίνεται.

Ευχαριστώ πάρα πολύ και όλη την ομάδα που δουλέψαμε, όλο το MEGA και φυσικά τον κύριο Μαρινάκη που είπε αμέσως ναι όταν του το προτείναμε. Αν δεν κάνω λάθος, είναι το πρώτο ελληνικό ντοκιμαντέρ που μπαίνει στο Netflix».

Διαβάστε Επίσης  Survivor 2025 spoiler: Η μεγάλη αλλαγή του Ατζούν Ιλιτζαλί στις αποχωρήσεις που θυμίζει... Eurovision! Έτσι βάζει τέλος και στις οικειοθελείς αποχωρήσεις!

Πρόκειται για ένα οδοιπορικό στις πόλεις όπου ζούσαν οι επιβάτες της μοιραίας αμαξοστοιχίας, που καταγράφει, με αφηγηματική προσέγγιση και κινηματογραφική αισθητική, την αλήθεια της αποφράδας εκείνης ημέρας και τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που έφερε στο φως το ξημέρωμα.

Οι παραλείψεις, τα ερωτηματικά, οι άσβηστες μνήμες, τα όνειρα που χάθηκαν και μια πληγή που παραμένει ακόμα ανοιχτή…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *