Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ένα βήμα πριν τον θάνατο

 

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ένα βήμα πριν τον θάνατο

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ένα βήμα πριν τον θάνατο

 

Τη στιγμή που η Αριάδνη προσπαθεί να φτιάξει ξανά τη ζωή της, θα βρεθεί όπως θα δούμε στον 4ο κύκλο της σειράς «Η Γη της Ελιάς», πολύ κοντά στον θάνατο, ένα γεγονός που θα αλλάξει τόσο τη δικιά της ζωή όσο και των αγαπημένων της ανθρώπων.

Θα μπορέσει η Αριάδνη στη «Γη της Ελιάς» να ξεπεράσει την δύσκολη κατάσταση στην οποία θα βρεθεί;

Η Αριάδνη αρχίζει να έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Κουράκο και η σχέση τους μετατρέπεται από φιλική σε ερωτική. Η διάθεση της αλλάζει και το μελαγχολικό βλέμμα φεύγει πια από το πρόσωπό της. Ενώ ακόμα πιο χαρούμενη θα νιώσει όταν η ίδια θα γίνει μάρτυρας-κουμπάρα στον πολιτικό γάμο της Ιουλίας και του Στάθη.

Η χαρά της όμως όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς» δεν θα διαρκέσει για πολύ, καθώς ο αδερφός του πρώην της, του Στράτου, που δολοφονείται στη φυλακή, την βρίσκει και της επιτίθεται.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος : 27, 28

 

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ένα βήμα πριν τον θάνατο

Όταν ο Στράτος ακολούθησε την Αριάδνη στη Μάνη, ήρθε αντιμέτωπος αρχικά με τον Στάθη και στη συνέχεια, ύστερα από καταγγελίες, φυλακίστηκε για τα εγκλήματά του. Κάποια στιγμή δέχεται δολοφονική επίθεση από τους συγκρατούμενούς του. Τη δολοφονία του μαθαίνει ο αδελφός του και αποφασίζει να πάρει εκδίκηση, αρχικά από αυτούς που έστειλαν τον αδελφό του στην φυλακή.

Έτσι καταλήγει στην Αριάδνη και αποφασίζει να την παρακολουθήσει. Φτάνοντας στη Μάνη, την παρακολουθεί κρυφά και μαθαίνει πληροφορίες για εκείνη. Καθώς οι μέρες περνάνε ο βίαιος άντρας βρίσκει την κατάλληλη στιγμή να δράσει.

Μαθαίνει ότι η Αριάδνη θα είναι μόνη της στο σπίτι και έτσι πηγαίνει εκεί και χτυπάει το κουδούνι. Η Αριάδνη του ανοίγει έκπληκτη κι εκείνος της επιτίθεται μανιασμένος με λοστό.

Η Αριάδνη όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς» ένα βήμα πριν το θάνατο, χάνει τις αισθήσεις της καθώς έχει δεχτεί χτύπημα στην σπονδυλική στήλη. Αργότερα όταν μεταφέρεται στο νοσοκομείο, διαπιστώνεται η σοβαρότητα της κατάστασής της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τα νέα καθήκοντα του Κωνσταντίνου

Η κόρη της Ιουλίας και του Στάθη μεταφέρεται επειγόντως σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου υποβάλλεται σε μια σειρά από πολύ σοβαρές επεμβάσεις. Η κατάστασή της είναι πολύ κρίσιμη και οι δικοί της αγωνιούν δίπλα της.

Τα νέα για την Αριάδνη δυστυχώς όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» θα είναι άσχημα. Τα χτυπήματα που δέχτηκε στην σπονδυλική στήλη προκαλούν διατομή του νωτιαίου μυελού, με αποτέλεσμα να προκληθεί νευρολογική βλάβη. Η κοπέλα μένει παράλυτη, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κουνήσει ούτε τα χέρια της, ούτε πόδια της και έτσι αναγκάζεται να καθηλωθεί σε αναπηρικό καροτσάκι.

Οι μέρες είναι δύσκολες και για εκείνη και για την οικογένειά της, αλλά και για τον Κουράκο. Όμως όλοι προσπαθούν να φανούν δυνατοί και να κάνουν ότι χρειάζεται για να μπορέσει να περπατήσει ξανά.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *