Famagusta: Θυμός και απειλές από Τουρκοκύπριους κατά του Netflix

 

Famagusta: Θυμός και απειλές από Τουρκοκύπριους κατά του Netflix

Famagusta: Θυμός και απειλές από Τουρκοκύπριους κατά του Netflix

 

Η απόφαση του Netflix να εντάξει στο πρόγραμμα του την επιτυχημένη σειρά Famagusta του Mega έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στα Κατεχόμενα με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ να κάνει λόγο για διαστρέβλωση της ιστορίας και να επιμένει στο τουρκικό αφήγημα της ειρηνευτικής επιχείρησης.

 

Χαμός στα Κατεχόμενα με την απόφαση του Netflix για Famagusta

«Αυτή η ειρήνη είναι γνωστή σε Τούρκους και Έλληνες σε όλο τον κόσμο ότι η αιματοχυσία στην Κύπρο σταμάτησε με την Ειρηνευτική Επιχείρηση του 1974» τόνισε ο Τατάρ και πρόσθεσε:

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς 4ος κύκλος: Η σατανική Νόρα, το κύκλωμα παιδεραστίας & το βρόμικο σχέδιο της στη Μάνη

«Το κυπριακό ζήτημα δεν ξεκίνησε ποτέ το 1974. Η Ειρηνευτική Επιχείρηση για την Κύπρο το 1974 ήταν ουσιαστικά μια στρατιωτική επέμβαση που έσωσε τους Τουρκοκύπριους από τη γενοκτονία. Όπως είπε ο Ετσεβίτ, φέρνουμε την ειρήνη στην Κύπρο με την επέμβασή μας. Μετά από 50 χρόνια, η ειρήνη συνεχίζεται σε αυτή τη δύσκολη περιοχή.

Πρέπει επίσης να κάνουμε διαφορετικές σειρές για να εξηγήσουμε το δικό μας θέμα. Κάνουν προπαγάνδα σύμφωνα με τον εαυτό τους. Μπορούν να επηρεάσουν ένα μέρος του κοινού. Εμείς πρέπει να δείξουμε την αλήθεια του θέματος με δικές μας σειρές», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος ξεμυαλίζεται από την γραμματέα του

 

Famagusta: Θυμός και απειλές από Τουρκοκύπριους κατά του Netflix

Μάλιστα έσπευσε να στρέψει πυρά κατά της Ελλάδας με αφορμή τη Γάζα: «Το πώς οι Εβραίοι διαδίδουν την προπαγάνδα τους στις εκδηλώσεις της Γάζας, υπάρχει ελληνικός δάκτυλος σε αυτό. Εμείς θα προχωρήσουμε στις απαραίτητες αντιδράσεις».

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική εφημερίδα Kibrisgazetesi, πολλοί χρήστες από την Τουρκία και το ψευδοκράτος, αντέδρασαν στην απόφαση δημοσίευσης της σειράς ανακοινώνοντας ότι θα ακυρώσουν τις συνδρομές τους στην πλατφόρμα Netflix.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *