Μετά από πολλές αποβολές και αποτυχημένες εξωσωματικές κατάφερε να μείνει έγκυος!

 

Μετά από πολλές αποβολές και αποτυχημένες εξωσωματικές κατάφερε να μείνει έγκυος!

Μετά από πολλές αποβολές και αποτυχημένες εξωσωματικές κατάφερε να μείνει έγκυος!

 

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο podcast της Stellar Something To Talk About, όπως αναφέρει η Herald Sun, η 31χρονη ηθοποιός και μοντέλο μοιράστηκε ότι μετά από «τόσα χρόνια απγοητεύσεων» και την αντιμετώπιση πολλών προκλήσεων, αυτή και ο σύζυγός της ετοιμάζονται τώρα να υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί.

«Θα αποκτήσουμε αγόρι!», αποκάλυψε. Όταν ρωτήθηκε για το τι συμβουλές θα έδινε σε όσους αγωνίζονται με τη γονιμότητα, η Ολυμπία ήταν πολύ ανοιχτή.

«Δεν είστε μόνοι και αυτό που νιώθετε αυτή τη στιγμή ισχύει. Και καταλαβαίνω τον αγώνα σας και βελτιώνεται, γίνεται ευκολότερο», είπε.

«Είτε αυτό είναι η αποδοχή, η οποία πραγματικά με άλλαξε… είναι δύσκολο. Είναι ένα πολύ, πολύ δύσκολο ταξίδι και σε καταλαβαίνω. Σας ακούω. Εύχομαι να μη σας συνέβαινε αυτό. Αλλά συνεχίστε να προχωράτε. Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Και αυτό που θα γίνει, θα γίνει»

Διαβάστε Επίσης  Το μυστήριο της Πυραμίδας του Ταϋγέτου: Η πιο εντυπωσιακή κορυφή βουνού στην Ελλάδα και ο άλυτος γρίφος που την συνοδεύει

«Κρυβόμουν τους τελευταίους πεντέμισι μήνες για να βεβαιωθώ ότι όλα αυτά δεν ήταν ένα όνειρο. Αλλά εσύ μεγάλωνες και μεγάλωνες και αρχίζει να φαίνεται ότι τα όνειρά μας έγιναν τελικά πραγματικότητα.

Μετά από πολλές αποβολές και αποτυχημένες εξωσωματικές κατάφερε να μείνει έγκυος!

Ήμουν όσο πιο ανοιχτή και ειλικρινής μπορούσα για τους αγώνες μας με την υπογονιμότητα και πραγματικά πίστευα ότι αυτή η μέρα δεν θα ήταν εφικτή για εμάς.

Έτσι, όταν είδα αυτό το θετικό τεστ εγκυμοσύνης πρέπει να παραδεχτώ ότι, εκείνη τη στιγμή, δεν πήδηξα από χαρά. Ήμουν γεμάτη φόβο, γιατί αυτό ήταν το μόνο που ήξερα. Αλλά καθώς οι εβδομάδες περνούσαν ήταν δύσκολο να σβήσω το χαμόγελο από τα πρόσωπά μας.

Δεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα γνωρίσουμε, ανυπομονούμε να σε κρατήσουμε στην αγκαλιά μας. Άξιζες κάθε δάκρυ, κάθε αναποδιά και κάθε προσευχή.

Διαβάστε Επίσης  Αυστραλία: Εμπρηστής για κλάματα - Πήγε να κάψει κουρείο και έβαλε φωτιά στον εαυτό του

Σε όλους τους ανθρώπους που μας στήριξαν στις πιο σκοτεινές μέρες, σας ευχαριστούμε. Ξέρω ότι δεν θα τα κατάφερνα μέχρι εδώ χωρίς τη δύναμη της οικογένειας και των φίλων μου που κατάφεραν να με κρατήσουν όρθια όταν κατέρρεα.

Είναι επίσης απίστευτα σημαντικό για μένα να αναγνωρίσω ότι παρόλο που αυτά είναι τα καλύτερα νέα στον κόσμο για τον Thomas και εμένα, η καρδιά μου πονάει για όποιον το βλέπει αυτό και νιώθει πόνο. Μου ήταν τόσο δύσκολο να γράψω αυτό το κείμενο, γιατί νιώθω σαν να βρίσκομαι ανάμεσα σε δύο κόσμους.

Δεν είναι εύκολος δρόμος και δεν θα τον ευχόμουν στον χειρότερο εχθρό μου. Είναι ένα κολασμένο συναισθηματικό τρενάκι του λούνα παρκ. Μείνετε δυνατοί, συνεχίστε να αγωνίζεστε, αλλά κυρίως μην ξεχνάτε να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας.»

greekherald.com.au , mama365.gr

ΠΗΓΗ : Newsitamea.gr

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *