Η Μάγισσα: Νέος ηθοποιός εισβάλλει στη σειρά

 

Η Μάγισσα: Νέος ηθοποιός εισβάλλει στη σειρά

Η Μάγισσα: Νέος ηθοποιός εισβάλλει στη σειρά

 

«Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά» έρχεται τον Οκτώβριο στον ΑΝΤ1, ενώ στις φωτογραφίες από τα παρασκήνια των γυρισμάτων, είδαμε κι έναν νέο ηθοποιό.

Μέσα από τη στοά του χρόνου, ένα ταξίδι αρχίζει με αφετηρία το 1710. Η Μάνη ζει κάτω από την κυριαρχία των Ενετών.

Ο Ενετός διοικητής της περιοχής Σίλβιο Εσπόζιτο με τη γυναίκα του Ρενάτα μένουν στον πύργο των Λασκαραίων, έχοντας κερδίσει τον σεβασμό και την αποδοχή της τοπικής κοινωνίας. Η άφιξη του ρέκτορα Τζουζέπε Μοντιλιάνι και της συζύγου του Πανδώρας θα ξεσκεπάσει το παρελθόν και όλα τα ανομολόγητα πάθη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς : Ποιος απειλείται με βαριές μηνύσεις;

 

Η Μάγισσα: Νέος ηθοποιός εισβάλλει στη σειρά

Άλλος νέος ηθοποιός που θα δούμε στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά» είναι ο Αλέξης Βιδαλάκης. Η φωτογραφία του από τα γυρίσματα μας σόκαρε, αν και δεν ξέρουμε ακόμη ποιον ρόλο θα ενσαρκώσει. Τον Αλέξη Βιδαλάκη απολαύσαμε πριν κάποια χρόνια πάλι στον ΑΝΤ1 στην κωμωδία, ”Εκτός Υπηρεσίας”.

 

Η μυστηριώδης Λεώνη, μια πλανόδια ηθοποιός, θα δείξει σε όλους το μονοπάτι που κρύβει μέσα του μόνο σκοτάδι. Ματαιωμένοι έρωτες, σχέδια διεκδίκησης και εξουσίας, κοινωνικές αναταραχές και μεταφυσικές αναζητήσεις θα δημιουργήσουν πιστούς συμμάχους και σκληρούς εχθρούς. Μια ραγισμένη καρδιά θα καεί από την ίδια της τη φλόγα.

Διαβάστε Επίσης  Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: 48 , 49 , 50

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *