Η Γη της Ελιάς: Ο ένας δολοφονείται, ο άλλος παίρνει εκδίκηση

 

Η Γη της Ελιάς: Ο ένας δολοφονείται, ο άλλος παίρνει εκδίκηση

Η Γη της Ελιάς: Ο ένας δολοφονείται, ο άλλος παίρνει εκδίκηση

 

Από το παρελθόν επιστρέφει ένας ήρωας όπως θα δούμε στον τέταρτο κύκλο της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, προκειμένου να πάρει εκδίκηση.

Όπως παρακολουθήσαμε στον τρίτο κύκλο, ο πρώην σύντροφος της Αριάδνης από την Θεσσαλονίκη, ο Στρατός, ήταν αρκετά κακοποιητικός και είχε μάλιστα δολοφονήσει τη φίλη της κοπέλας και στη συνέχεια ακολούθησε την Αριάδνη στην Μάνη. Έπειτα, ο Στράτος ήρθε αντιμέτωπος αρχικά με τον Στάθη και στη συνέχεια, ύστερα από καταγγελίες, φυλακίστηκε για τα εγκλήματά του.

Τελικά όμως, όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια, δολοφονείται άγρια και ο αδερφός του αποφασίζει να πάρει εκδίκηση, αρχικά από αυτούς που έστειλαν τον αδελφό του στην φυλακή. Ετσι καταλήγει στην Αριάδνη και αποφασίζει να πάει στη Μάνη και να την παρακολουθήσει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Μαθιός και Βασιλική στα μαχαίρια λόγω του Νικηφόρου

Δολοφονείται και ο αδερφός του αποφασίζει να πάρει εκδίκηση στη Γη της Ελιάς

Αρχικά, θα παρουσιαστεί σαν ένας τυχαίος άνθρωπος που ψάχνει για δουλειά στην περιοχή, ωστόσο θα ακολουθεί κρυφά την κοπέλα, θα μαθαίνει πληροφορίες για εκείνη και μάλιστα θα πηγαίνει ακόμα και στην ταβέρνα να φάει προκειμένου να την έχει από κοντά.

Κάποια στιγμή λοιπόν στον τέταρτο κύκλο της σειράς Η Γη της Ελιάς, η Αριάδνη μένει μόνη σπίτι και έτσι ο αδερφός του πρώην συντρόφου της χτυπάει το κουδούνι.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης μπλέκει με την νύχτα

Η κοπέλα του ανοίγει έκπληκτη κι εκείνος της επιτίθεται με μεγάλη μανία. Η Αριάδνη λοιπόν πέφτει θύμα άγριου ξυλοδαρμού, ενώ τα χτυπήματα που δέχεται με λοστό στην σπονδυλική στήλη είναι καταστροφικά με αποτέλεσμα ο δράστης να την αφήνει λιπόθυμη σε τραγική κατάσταση και ένα βήμα πριν το θάνατο.

Τη βρίσκουν σ’ αυτή την ημιθανή κατάσταση και την μεταφέρουν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώνεται η σοβαρότητα της κατάστασής της και αμέσως μετά υποβάλλεται σε πολύ σοβαρές επεμβάσεις.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *