Αθηνά Οικονομάκου: Η αλλαγή στα μαλλιά της για την σειρά του MEGA

 

Αθηνά Οικονομάκου: Η αλλαγή στα μαλλιά της για την σειρά του MEGA

Αθηνά Οικονομάκου: Η αλλαγή στα μαλλιά της για την σειρά του MEGA

 

Μια εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της έκανε η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία όπως μάθαμε θα συμμετέχει στην νέα κωμική σειρά του MEGA, Έχω Παιδιά.

Η όμορφη ηθοποιός, μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές με τα παιδιά και το σύντροφό της, Μπρούνο Τσερέλα, επέστρεψε στην Αθήνα και η πρώτη της στάση ήταν στο αγαπημένο της κομμωτήριο.

Η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε αμέσως μετά το αποτέλεσμα μέσα από ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Όπως βλέπουμε, άνοιξε το χρώμα των μαλλιών της, υιοθετώντας ένα σαντρέ ξανθό χρώμα, που της πηγαίνει ομολογουμένως πολύ.

Διαβάστε Επίσης  Survivor 2024: Κόλαφος η Ασημίνα Χατζηανδρέου για Τριαντάφυλλο – «Hot θέμα η αποχώρησή μου, ήθελε να βγει στην επικαιρότητα» (video)

Η αλλαγή στα μαλλιά της Αθηνάς Οικονομάκου

 

Να υπενθυμίσουμε πως αυτήν την περίοδο η ηθοποιός βρίσκεται στα γυρίσματα για την νέα σειρά του MEGA, Έχω Παιδιά, το σενάριο της οποίας υπογράφει ο Λάμπρος Φίσφης και τη σκηνοθεσία ο Διονύσης Φερεντίνος.

Εκτός από την Αθηνά Οικονομάκου, στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Ευγενία Σαμαρά, Βασίλης Μαυρογεωργίου, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Λάμπρος Φισφής, Μάκης Παπασημακόπουλος, Ανθή Ευστρατιάδου, Θεανώ Κλάδη, Γιάννης Τσουμαράκης και στον ρόλο της Αντιγόνης, η Μπέσσυ Μάλφα.

Η υπόθεση αφορά την Σάρα και τον Μιχάλη, οι οποίοι έχουν παιδιά και πλέον η ζωή τους ως ζευγάρι βρίσκεται σε άλλη διάσταση. Η καθημερινότητά τους συνέχεια προσγειώνεται από τα ροζ συννεφάκια σε μια ξεκαρδιστική συνωμοσία και η ρουτίνα μετατρέπεται σε περιπέτεια δράσης.

Διαβάστε Επίσης  Αθηνά Οικονομάκου για το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο: «Είμαι πολύ καλά, η ζωή συνεχίζεται»

Όπως είναι φυσικό το περιβάλλον του ζευγαριού προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες και όλοι μαζί φτιάχνουν τη ζωή με τα παιδιά. Μια ζωή που έχει πολλά απρόοπτα και εκρηκτικές καταστάσεις. Μέσα απ’ τη σειρά του MEGA, θα δούμε να καταρρίπτονται πολλοί μύθοι που πιστεύαμε έως σήμερα, όπως του υποδειγματικού γονέα, των ιδανικών συζύγων, της επιτυχημένης καριέρας αλλά και της τέλειας οικογένειας…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *