Η Μάγισσα: Μια απρόβλεπτη σύγκρουση ξεσπά στα πρώτα επεισόδια

 

Η Μάγισσα: Μια απρόβλεπτη σύγκρουση ξεσπά στα πρώτα επεισόδια

Η Μάγισσα: Μια απρόβλεπτη σύγκρουση ξεσπά στα πρώτα επεισόδια

 

Άκρως καθηλωτικός αναμένεται ο δεύτερος κύκλος της Μάγισσας, όπου όλα θα αρχίσουν το 1910, όταν ο Ανδρέας Λάσκαρης (Κωνσταντίνος Γεωργαλής) ο δισέγγονος της Θεοφανώς επιστρέφει στη γενέτειρά του, τη Μάνη με σκοπό να πουλήσει τον πύργο της οικογένειάς του.

Εκεί θα ανακαλύψει ένα παρελθόν που αγνοούσε καθώς μέσα από την αναζήτηση για τους προγόνους του, θα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα γρίφο που αν τον λύσει θα ελευθερώσει τη γενιά του από το χάρισμα – κατάρα.

Η Μάγισσα: Μια απρόβλεπτη σύγκρουση ξεσπά στα πρώτα επεισόδια

Σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, τα βήματα του θα τον οδηγήσουν πίσω στο χρόνο, στο 1710. Ο ρόλος της Μαρίας Κίτσου ως Πανδώρα θα είναι μίας Ελληνίδας με καταγωγή από την Πάργα που είναι παντρεμένη με τον ρέκτορα (δικαστή) Τζουζέπε Μοντιλιάνι (Μελέτης Ηλίας). Αν και στην αρχή η μετάθεση του άντρα της στο Πόρτο Κάγιο, τη δυσαρεστεί, σύντομα θα καταλάβει πως είναι το μέρος που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: επόμενα επεισόδια 36-39 από 11/12 ως 14/12

Από την άλλη, ο Τζουζέπε Μοντιλιάνι θεωρεί τη μετάθεση του στη Μάνη ως υποβιβασμό. Παράλληλα, ο Σίλβιο Εσπόζιτο (Γιώργος Παπαγεωργίου) είναι ο Ενετός διοικητής του Πόρτο Κάγιο και είναι παντρεμένος με τη Ρενάτα (Έλενα Σαλαμπάση), Ελληνίδα αριστοκρατικής καταγωγής, γεννημένη και μεγαλωμένη στη Κεφαλονιά.

Οι Μανιάτες την αγαπούν και εκείνη είναι πολύ γενναιόδωρη μαζί τους ενώ από την ιστορία δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι πρόγονοι των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος συλλαμβάνει την Ευτυχία την ημέρα του γάμου;

Συγκεκριμένα, ο Νικήτας Λάσκαρης (Γιάννης Ποιμενίδης) και ο Μήτρος Γερακάρης (Σπύρος Τσεκούρας) των οποίων η έχθρα θα σημαδεύσει ανεξίτηλα όλη τη σειριά τους. Στο μεταξύ μία απρόβλεπτη σύγκρουση γεννιέται ανάμεσα στον ορατό και στον αόρατο κόσμο, όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της Μάγισσας.

Η Λεώνη (Γιούλικα Σκαφιδά) είναι μία πλανόδια ηθοποιός και η συνάντηση της με την Πανδώρα θα οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια. Ο Αντόνιο Ρούσσο (Σπύρος Χατζηαγγελάκης) Ιησουίτης μοναχός έρχεται ως απεσταλμένος του τάγματος του για να επηρεάσει τους κατοίκους ως προς τον καθολικισμό.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *