Τα μυστικά για μαύρισμα με διάρκεια!

 

Τα μυστικά για μαύρισμα με διάρκεια!

 

Τα μυστικά για μαύρισμα με διάρκεια!

Τη μία στιγμή έχουμε αυτό το ηλιοκαμένο look και μετά από δύο με τρεις ημέρες που έχουμε επιστρέψει από τις διακοπές μας, το δέρμα σταδιακά χάνει το χρώμα του, ενώ δείχνει πιο θαμπό.

Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα, μπορείτε να κάνετε το μαύρισμα σας να διαρκέσει περισσότερο.

Ακολουθήστε τα βήματα και επενδύστε στα κατάλληλα προϊόντα.

1. Προετοιμασία

Προετοιμασία σημαίνει να έχετε ενυδατωθεί και ιδανικά, αν μπορείτε να έχετε κάνει απολέπιση για να μην υπάρχουν νεκρά κύτταρα. Αν προετοιμάσετε σωστά το δέρμα σας, το μαύρισμα θα διατηρηθεί περισσότερο χρόνο.

Διαβάστε Επίσης  Το Τρικ Με Τη Μπανάνα Που Θα Κάνει Τα Πόδια Σου Πιο Απαλά Και Μεταξένια!

2. Ενυδάτωση

Αναζητήστε ενυδατικά body butter, μεταξένια έλαια και λοσιόν με υαλουρονικό οξύ, που θα ενυδατώσουν σε βάθος το δέρμα σας. Με άλλα λόγια, είναι σημαντικό να διατηρείτε πάντα το δέρμα σας ενυδατωμένο πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το μαύρισμα.

TIP: Οι after sun λοσιόν είναι ιδανικές και προσφέρουν μια δόση ενυδάτωσης.

3. Δροσιστείτε

Το ντους σε ζεστό νερό μπορεί να αφαιρέσει από το δέρμα τα φυσικά του έλαια και να το στεγνώσει. Καθώς όμως το ξηρό δέρμα σημαίνει ξεφλουδισμένο μαύρισμα, αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποφύγετε. Κρατήστε τη θερμοκρασία του ντους σας χαμηλά για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του μαυρίσματος σας.

Διαβάστε Επίσης  Φυσική συνταγή από λάδι με πράσινο τσάι και λεμόνι για λιπαρά μαλλιά

4. Αποφύγετε την απολέπιση, με κάποιες εξαιρέσεις.

Η απολέπιση είναι σημαντική πριν μαυρίσετε και όχι μετά. Για να διατηρήσετε το μαύρισμα σας, συνίσταται να αποφύγετε την απολέπιση με κάθε είδους scrub. Αν ωστόσο ξεφλουδίζετε, είναι απαραίτητη, ενώ χρειάζεται και σε περιπτώσεις που αισθάνεστε το δέρμα σας θαμπό. Τα νεκρά κύτταρα του δέρματος που βρίσκονται στην επιφάνεια του δέρματός μειώνουν τη λάμψη, επομένως κάνετε απολέπιση με ένα ήπιο scrub, για να αναδείξετε και πάλι το λαμπερό σας δέρμα.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *