Maestro: Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μπαίνει στον τρίτο κύκλο;

 

Maestro: Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μπαίνει στον τρίτο κύκλο;

Maestro: Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μπαίνει στον τρίτο κύκλο;

 

Ένα βίντεο της ηθοποιού Ιωάννας Τριανταφυλλίδου από του Παξούς, μας έβαλε σε σκέψεις για το αν μπει στον τρίτο κύκλο της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

 

Ο τρίτος και τελευταίος κύκλος της σειράς “Maestro” έρχεται πιο ανατρεπτικός από ποτέ, τον Οκτώβριο στο MEGA. Οι ιστορίες των ηρώων βρίσκονται σε κομβικό σημείο και θα δούμε με ποιον τρόπο, θα ολοκληρωθούν.

Η αγαπημένη ηθοποιός, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου βρέθηκε στους μαγευτικούς Παξούς κι ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας: ”Ύπουλη προσπάθεια να με πάρει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο Meastro, σεζόν 3″.

Το πιο πιθανό είναι, η ηθοποιός να ανέβασε το βίντεο με χιουμοριστικό τρόπο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις, με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Ίσως η ηθοποιός, εισβάλλει στη σειρά, με κάποιον μικρό, αλλά καθοριστικό ρόλο, για την εξέλιξη της ιστορίας.

Διαβάστε Επίσης  H Μάγισσα: Ο Γάλλος αρχαιολόγος Μισέλ ντε Μποφόρ βοηθά να…

 

Τα κομβικά σημεία του τρίτου κύκλου της σειράς Maestro

Η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει στις 7 Οκτωβρίου, όπως διαβάζουμε στη RealNews, όπου τότε το ΜEGA, θα ρίξει στις μάχη της μυθοπλασίας του κι άλλα δυνατά…χαρτιά, μαζί με το Μaestro.

Να υπενθυμίσουμε πως το τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου, μας άφησε πάνω στο πιο κρίσιμο σημείο. Ο Φάνης, πυροβολείται εν ψυχρώ και πέφτει στη θάλασσα. Νεκρός ή όχι; Η Σοφία, η γυναίκα του που είναι πλάι του, είναι επίσης νεκρή ή δεν αποτελούσε στόχο;

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Στα μαχαίρια Κώστας και Μαθιός – Τον πετάει έξω με τις κλωτσιές

Στο μεταξύ, το πτώμα του Χαράλαμπου έχει βρεθεί, κι ο Κώστας Μπερικόπουλος, που ως αστυνόμος έχει αναλάβει την υπόθεση καλεί τους πάντες για να ανάκριση. Θα βρει αυτά που ψάχνει και θα καταλάβει άραγε ποιος είναι ο ένοχος και δολοφόνος του Χαράλαμπου;

Το άλλο σημείο στο οποίο ζητάμε όλοι απαντήσεις είναι η σχέση της Κλέλιας και του Ορέστη. Και οι δύο, με αφορμή τον εντοπισμό του πτώματος του Χαράλαμπου, βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος και μάλιστα πέρασαν και μία καυτή ερωτική βραδιά. Ποια θα είναι η τύχη για το ζευγάρι;

 

Πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *