Η Γη της Ελιάς: Πεθερός και γαμπρός πιάνονται στα χέρια κι όχι άδικα

 

Η Γη της Ελιάς: Πεθερός και γαμπρός πιάνονται στα χέρια κι όχι άδικα

Η Γη της Ελιάς: Πεθερός και γαμπρός πιάνονται στα χέρια κι όχι άδικα

 

Ανατρεπτική προβλέπεται η συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», καθώς θα δούμε ότι ο Κωνσταντίνος και ο πεθερός του, ο Λυκούργος, ο οποίος τελευταία μάλιστα υπερασπίστηκε τον γαμπρό του, έρχονται σε μεγάλη ρήξη.

Σε μεγάλη ρήξη Λυκούργος και Κωνσταντίνος

Όπως έχουμε ήδη δει στον τρίτο κύκλο της σειράς του MEGA, η νέα γραμματέας που προσέλαβε ο Κωνσταντίνος για να τον βοηθάει, έχει ανάψει φωτιές στη σχέση του με την Ισμήνη. Η Γη της Ελιάς: Πεθερός και γαμπρός πιάνονται στα χέρια κι όχι άδικα

Μάλιστα όταν εκείνη διαισθάνθηκε ότι η Σοφία είχε περισσότερες βλέψεις για τον Κωνσταντίνο, του εξομολογήθηκε τις σκέψεις της, αλλά εκείνος αρνήθηκε ότι ισχύουν αυτά που του είπε.

Διαβάστε Επίσης  Το Ναυάγιο: O Ιπποκράτης δίνει κρυφά χάπια στην Ειρήνη και την κάνει φυτό

Έτσι αφού άρχισαν καβγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι, κάποια στιγμή η Ισμήνη του είπε πως αν δεν την απολύσει εκείνη θα φύγει από το σπίτι, το οποίο και τελικά έκανε.

Εν τω μεταξύ ο Λυκούργος και η Χάιδω προσπάθησαν να αλλάξουν γνώμη στην Ισμήνη, η οποία όμως είχε πεισμώσει και δεν έκανε πίσω.

Στον γάμο της Αθηνάς και του Τζον η Ισμήνη μεθυσμένη όπως ήταν ανέβηκε στο τραπέζι και άρχισε να χορεύει μπροστά στον Κουράκο, κάνοντας έξαλλο τον Κωνσταντίνο, ο οποίος με την βία την τράβηξε έξω και της ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να τον κάνει ρεζίλι, μέχρι να βγει το διαζύγιο τους. Μάλιστα με το μέρος του στάθηκε και ο Λυκούργος, ο οποίος της ζήτησε να φύγει από το σπίτι του όπου είχε προσωρινά εκείνη μετακομίσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Νέο κύκλωμα ναρκωτικών στη Μάνη

Η Ισμήνη όσο περνάει ο καιρός στεναχωρημένη όπως είναι αρχίζει να αναρωτιέται αν παρασύρθηκε από τη ζήλια της και παρεξήγησε τον σύζυγό της. Σύντομα όμως βλέπει τη Σοφία να μπαίνει στο σπίτι του Κωνσταντίνου και γίνεται έξω φρενών. Αμέσως πηγαίνει στον Λυκούργο και του το λέει.

Ο Λυκούργος μένει άφωνος και σύντομα θα ζητήσει εξηγήσεις από τον γαμπρό του. Λυκούργος και Κωνσταντίνος όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς» θα βρεθούν τελικά αντιμέτωποι.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *