Η Γη της Ελιάς: Ο Μιλτιάδης κάνει και φόνο – Σοκ στη Μάνη

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Μιλτιάδης κάνει και φόνο – Σοκ στη Μάνη

Η Γη της Ελιάς: Ο Μιλτιάδης κάνει και φόνο – Σοκ στη Μάνη

 

Δραματικές αναμένονται οι εξελίξεις στον τέταρτο κύκλο της σειράς “Η Γη της Ελιάς” με τον Μιλτιάδη να κάνει φόνο, προκαλώντας μεγάλο σοκ στη Μάνη.

Ο Μιλτιάδης, είναι από τις ήρεμες δυνάμεις τη σειράς, εργατικός και πολύ σεβαστικός με όλους. Λίγο παραπάνω με τη Βασιλική βέβαια, για την οποία τρέφει μεγάλη αγάπη και είναι ερωτευμένος.

Η Γη της Ελιάς: Ο Μιλτιάδης κάνει φόνο -Σοκ στη Μάνη

Ο Μιλτιάδης, από την ώρα που ο Φίλιππος έφυγε από την ζωή, έγινε ο φύλακας άγγελος της Βασιλικής. Παρόλα αυτά, στα νέα καθηλωτικά επεισόδια της τέταρτης σεζόν στη “Γη της Ελιάς” ο Μιλτιάδης θα μιλήσει στην Βασιλική για τα πραγματικά του συναισθήματα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Μητέρα του Λευτέρη συνέρχεται

Εδώ θα δούμε ανατροπές, αφού η Βασιλική δεν θα νιώσει έτοιμη να προχωρήσει ερωτικά με έναν άλλον άντρα πέραν του Φίλιππου και οι δύο νέοι θα πάρουν μία απόσταση. Μάλιστα, η Βασιλική θα νιώσει μοναξιά χωρίς τον Μιλτιάδη, ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο το πότε θα έρθουν κοντά και θα γίνουν ζευγάρι.

Ο Μιλτιάδης γίνεται κατά λάθος δολοφόνος

Ο Μιλτιάδης θα μπει σε νέες δραματικές περιπέτειες, αφού γίνεται κατά λάθος δολοφόνος. Πιο συγκεκριμένα, ο Μιλτιάδης ενώ εργάζεται στους ελαιώνες των Βρεττάκων βλέπει από μακριά έναν τύπο να προσπαθεί να βιάσει μια κοπέλα. Σπεύδει γρήγορα προς το μέρος του και πιάνεται στα χέρια μαζί του.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Η Μαργέτα τελειώνει την Ουρανία

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, στη συμπλοκή που ακολουθεί ο επίδοξος βιαστής σκοτώνεται. Ο Μιλτιάδης συλλαμβάνεται και κλείνεται στη φυλακή, αφού σκοτώνει άνθρωπο, στη σειρά Η Γη της Ελιάς.

Ο Μιλτιάδης, που πήγε να κάνει ένα καλό και ξαφνικά βρίσκεται μπλεγμένος αντιμέτωπος με κατηγορίες, κοντεύει να τρελαθεί από την στεναχώρια του.

Η φυλάκιση του Μιλτιάδη θα προκαλέσει μεγάλη αίσθηση. Η Βασιλική δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για το φίλο της, Μιλτιάδη, και στέκεται στο πλευρό του στη δύσκολη αυτή στιγμή που έχει βρεθεί, στην σειρά Η Γη της Ελιάς.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *