Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία κάνει διπλή κίνηση ματ

 

Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία κάνει διπλή κίνηση ματ

Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία κάνει διπλή κίνηση ματ

 

Ο τέταρτος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του ΜEGA αναμένεται καταιγιστικός. Η Ασπασία φαίνεται πως κρύβει ένα πολύ μεγάλο μυστικό, στη Γη της Ελιάς; Ποιο είναι αυτό;

Στα πρώτα επεισόδια της σειράς θα δούμε την φυγή Ασπασίας και Δημοσθένη προς την Αλεξανδρούπολη, για να πάρουν το μωρό από την Ξένια.

Ο Δημοσθένης θα πάει να τους βρει, αλλά όχι μόνος. Η Ασπασία θα βρίσκεται στο πλευρό του και μάλιστα με δική της, συνειδητή απόφαση.

 

Φτάνοντας εκεί, η Ξένια αρνείται να δώσει το μωρό και τότε ο Δημοσθένης χρησιμοποιεί δραστικά μέτρα και την απειλεί με ένα όπλο. Η Ασπασία δίπλα του τρομάζει και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Για ό,τι και να μου συμβεί, εσύ θα έχεις την ευθύνη

Κάνει μία κίνηση ματ και μπαίνει μπροστά στο όπλο, φωνάζοντάς του να σταματήσει. Τότε υπακούει ο Δημοσθένης και η Ασπασία με λόγια αληθινά, μιλάει στην Ξένια και της εξηγεί πως το μωρό θα το μεγαλώσει η ίδια και θα είναι ασφαλές. Και τότε η Ξένια, δέχεται και τους το δίνει.

 

Η Ασπασία κρύβει ένα μεγάλο μυστικό για το μωρό της Ξένιας

Τα πράγματα όμως θα γίνουν χειρότερα, όταν ο Δημοσθένης, πίσω στην Μάνη, μάθει πως η Ειρήνη έδωσε κρυφά στην Ξένια το μωρό, όταν η ήρθε στην Αρεόπολη. Και σα να μην έφτανε αυτό, θα μάθει και το μεγάλο μυστικό της Ασπασίας ότι έβαζε κρυφά από τον Δημοσθένη, την Ξένια στο σπίτι, για να βλέπει το μωρό.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Κι άλλος στη βάρκα του θανάτου – Πόσοι βουλιάζουν;

Το πρόσωπο του Δημοσθένη αλλάζει, αρχίζει να ωρύεται και ξεσπάει μεγάλος καυγάς στην οικογένεια Καπερνάρου. Δεν πιστεύει πως η κόρη του αλλά και η γυναίκα του έκαναν κάτι τέτοιο.

Εδώ θα δούμε και μία δραματική σκηνή στον τέταρτο κύκλο της σειράς “Η Γη της Ελιάς” με την Ασπασία και την Ειρήνη να διώχνονται από το σπίτι, αφού ο Δημοσθένης τις πετάει έξω από τα νεύρα του.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *